Hirdesse szállását a Travelminiten!

A Travelminit egy szállásfoglaló oldal, egyben utazási iroda is, melynek célja foglalásai számának növelése és szálláshelyének népszerűsítése.

Mivel érjük el mindezt?

Egy innovatív, a partnereink igényeire szabott rendszerrel. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az oldal átlátható, használata pedig könnyű és gyors legyen az Ön számára.

A legújabb és leghatékonyabb online hirdetési stratégiákkal, ilyen például a Google Adwords, Facebook Ads, rendszeres hírlevelek, affiliate partnerprogramok és más utazási irodákkal való együttműködés.

Egy szakértő csapattal: partnerfiók-, szállásfoglalási és marketing szakértők, illetve egy felkészült fejlesztőcsapat dolgozik nap mint nap azon, hogy növelje forgalmát és egy hosszútávú együttműködést biztosítson.

Vakációs jegyek elfogadásával, ugyanis a Travelminit a romániai szállásfoglalási piac egyik legnagyobb szereplője a "voucher de vacanță" fizetőeszközt tekintve és ennek megfelelően egy kidolgozott rendszert bocsátunk rendelkezésére.

Jutalék alapú transzparens fizetéssel. Kizárólag azokért a foglalásokért kérünk jutalékot, amelyek a Travelminiten megvalósultnak minősülnek.

Travelminit.hu = 2.000.000 látogató havonta + 620.000 lefoglalt vendégéjszaka + 13.000.000 euro értékben regisztrált foglalások 2019-ben.

regisztrálok

Mit nyújtunk Önnek?

Nagyobb népszerűséget, több foglalást, több bevételt

Célunk, hogy minél több foglalást küldjünk, növelve profitját és vendégei számát. Havi 2.000.000 millióan látogatnak az oldalunkra, így biztosítjuk, hogy a vendégek már az első keresésnél az Ön szállását választhassák.

Foglalásokat a szezon után is

Szezonon kívül is garantáljuk a sikeres foglalásokat, hiszen a különböző online felületeken (mint például közösségi oldalak, hírlevél, partneroldalak) futtatot reklámkampányainkkal több százezer potenciális vendéget ösztönzünk utazásra.

Szálláshirdetést és nagyobb ismertséget

Folyamatosan hirdetjük szállását online és offline csatornákon keresztül. Az online marketing mellett affiliate partnerprogramokkal, illetve utazási irodákkal való együttműködések révén is biztosítjuk, hogy minél több vendég ismerje meg és foglaljon Önnél.

Csomagfeltöltési felületet

Lehetőséget biztosítunk arra, hogy célirányosan töltse be a szabad férőhelyeket. Szezonon kívüli kedvezmények, akciós hétköznapok, wellness csomagok - Ön dönti el a tartalmat, mi pedig küldjük a foglalásokat!

Jutalék alapú szolgáltatást

Kizárólag a sikeresen megvalósult foglalások után igényeljük a jutalékot, miután a vendég is fizetett a szolgáltatásokért. Ha a vendég esetleg lemondja a foglalást vagy nem jelenik meg, akkor sem kérünk jutalékot.

Üdülési jegyekkel történő foglalások - “tichete de vacanță”

Elfogadjuk az eddigi összes, Romániában megjelent üdülési utalványt és kártyát (Edenred, Up Cheque, Sodexo). Az ilyen típusú foglalások esetén Önt semmilyen plusz költség nem terheli.

Saját adminisztrációs és hirdetési felületet

Egy átlátható adminisztrációs felületet biztosítunk a foglalásai, számlái, az árak és szezonok kezelésére, melyeket bármikor elérhet és módosíthat. Töltse fel szobáit és pontosítsa, hogy milyen feltételekkel fogadja vendégeit.

Szinkronizálja naptárait

A Travelminittel elkerülheti a túlfoglalásokat és az ezzel járó gondot. Egy egyszerű kattintással kötheti össze más oldalakkal és szabályozhatja férőhelyeit.

Valódi segítség szakértőktől

Partnerfiók- és ügyfélszolgálati szakértőink a hét minden napján a rendelkezésére állnak.

Válassza ki Ön, hogy milyen típusú foglalásokat szeretne!

Azonnali visszaigazolás

 • Töltse fel szobáit és árait akár szezonokra lebontva.
 • Szinkronizálja naptárát a Travelminit rendszerével.
 • Egyetlen kattintással frissítse naptárát és foglalásai automatikusan visszaigazolásra kerülnek.

Döntsön Ön a foglalásokról

 • A feltöltött adatok alapján a vendégek foglalási igényt küldenek, amelyet Ön igazolhat vissza.
 • Lehetősége van személyre szabott ajánlatok létrehozására.
 • Rugalmas rendszert és teljes kontrollt biztosítunk foglalásainak kezelésére.

Szinkronizálhatja naptárát más felületekkel:

PynBookingYieldPlanet5StarDeskiCalendar

regisztrálok

7491 partner regisztrált már, néhány közülük...

Sajtómegjelenések

Presa Capital

„Travelminit.hu este unul dintre cei mai mari jucători pe piața rezervărilor hoteliere din România care acceptă și plata prin vouchere de vacanță. Oferta Travelminit.hu conține 5000 de proprietăți din Romania.”

Még több információ itt
Presa Econimica

„Platforma a înregistrat peste 620.000 de înnoptări în 2019 și o valoare totală a rezervărilor de 13 milioane de euro.”

Még több információ itt

Gyakori kérdések és válaszok

Adminisztratív

Mik a regisztráció lépései?

 • Regisztrál a travelminit.hu/admin oldalon.
 • Aktiválja fiókját egy e-mailben kiküldött link segítségével.
 • Kitölti a számlázási adatokat.
 • Feltölti a szállás részleteit - pl. képek, szobák, árak, feltételeket.
 • Ellenőrizzük a hirdetést, majd aktiváljuk.

Hogyan működik a Travelminit?

A Travelminit egy szállásfoglaló oldal, illetve utazási irodaként is működik Romániában. Ezen tevékenységeknek hála több típusú foglalást küldünk egy egyedi és rugalmas rendszer keretein belül.

Lehetőségem van a feltöltött hirdetés utólagos módosítására?

Igen. A fiókjába belépve, az adminfelület segítségével bármikor módosíthat a feltöltött adatokon.

Hol nézhetem meg a szerződési feltételeket regisztráció előtt?

Termeni şi condiţii generale

Termeni şi condiţii generale pentru activitate agenţie

Árak és fizetés

Mennyibe kerül a szálláshirdetés a Travelminiten?

Sem a regisztrációért, sem pedig a szállásfeltöltésért nem kell fizetnie. Jutalék alapú díjazás van érvényben, ami azt jelenti, hogy kizárólag a megvalósult foglalások után kérünk jutalékot.

A vendég nekem (szálláshelynek) fizet vagy pedig a Travelminitnek?

 • Online szállásfoglaló oldalként a vendég nálunk foglal, de Önnek fizet.
 • Utazási ügynökségként (kizárólag romániai foglalások esetén) a vendég fizethet a Travelminiten pl. vakációs jegyekkel (tichete/vouchere de vacanță) is.

Mikor fizetem a jutalékot és hogyan?

 • Online szállásfoglaló oldalként megvalósult foglalások után a jutalékszámlát hónap végén küldjük, amelyet banki utalással tud fizetni.
 • Utazási ügynökséges foglalások esetén a vendég a Travelminitnek fizet, így Ön számláz felénk, amely alapján utaljuk a megfelelő összeget a szerződésnek megfelelően.

Rendszer

Van lehetőség a szobák típusonkénti feltöltésére?

Természetesen, feltöltheti szobáit a szükséges felszerelésekkel és a megfelelő szezon árakkal.

Hol kezelhetem a foglaltságot?

Egy külön felületen keresztül állíthatja be a szabad férőhelyeket szobákra lebontva, illetve hamarosan egy Channel Manager segítségével szinkronizálhatja a naptárait.

Milyen típusú foglalások érkeznek a Travelminittől?

Küldünk olyan foglalásokat is, amelyek azonnal visszaigazolásra kerülnek a rendszer által; továbbítjuk, ha a vendég a foglalási igényét küldi el Önnek, amelyet Ön igazolhat vissza, illetve a rendszeren keresztül ajánlatot is kérhetnek vendégeink. E-mailben értesítjük mindenről, a foglalásokról és foglalási kérésekről sms-t is küldünk.

Van lehetőségem csomagajánlat feltöltésre?

Az adminisztrációs fiókon belül felületet biztosítunk a személyre szabott csomagajánlatok feltöltésére (pl. Karácsonyi, hétvégi, wellness, last minute, stb.) A vendégek egy egyszerű kattintással szűrhetnek rá a csomagok típusára és azon belül az ajánlatokra.

Milyen képeket tölthetek fel?

Akár mobiltelefonnal készített képek is felkerülhetnek, ami fontos, hogy jó minőségű fotók legyen, hiszen a vendégek sok esetben a képek alapján választanak szállást. Minimum 5 fénykép feltöltése szükséges.

Lemondás

Mi történik, ha a vendég lemondja a foglalást?

Ilyen esetekben partnereink előre rögzített feltételeit vesszük figyelembe. Ha igényeltek előleget, akkor az Ön lemondási feltételei lépnek életbe. Jutalékot előleg esetén sem kérünk.

Akkor is jutalékot kell fizetnem ha a vendég nem érkezett meg?

Természetesen nem. A meg nem jelent vendég után nem kérünk jutalékot, amennyiben ezt időben tudatja a Travelminittel. A no show jelzésére 72 óra áll rendelkezésre a vendég érkezésének dátumától számítva.

regisztrálok