Szállás / Románia / Szilágy (Sălaj) megye / Nagypetri (Petrindu) /

Magnólia Panzió Nagypetri

Családias hangulat, kényelem, csendes övezetben, Kalotaszeg Alszegén egy méhészkedő lelkészcsalád panziójában.

Magnólia Panzió
Nagypetri (Petrindu), 108N utca 54.

46.92352, 23.18101
020

Speciális kérés vagy csoportos foglalás esetén ajánljuk.
020
* Kötelező mezők

Értékelések valós vendégektől, akik a Travelminiten foglaltak

92%

25 értékelés alapján

Ár-érték arány92%

Szállás állapota92%

Tisztaság92%

Személyzet97%

Elhelyezkedés89%

Étkezés95%


2 éve

 

100%


2 éve

Kedves vendéglátók,finom,házias ételek.

Kicsit kieső helyen van.

97%


2 éve

maga a panzió nagyon szép,a vendéglátók kedvesek.

infrastrukturális és egyéb apró hiányosságok vannak .

77%


2 éve

 

90%


2 éve

 

100%

+ 20 vélemény


3 éve

Kedvesség, mosoly, figyelmesség, őszinte érdeklődés, gyönyörű környezet. Köszönjük ezt a pár felejthetetlen napot!

Nincsen.

100%


3 éve

A vendéglátók végtelenül kedves emberek. Nagyon szívélyes fogadtatásban volt részünk, a kívánságainkat rugalmasan teljesítették. Hasznos tanácsokkal, útbaigazításokkal láttak el bennünket a kirándulásaink során. Érezhető volt rajtuk szülőföldjük, Kalotaszeg szerete, és tisztes lokálpatriótaként igyekeztek velünk is azt még jobban megszerettetni. Nagy köszönet Nekik mindezekért!

Nem tapasztaltam ilyet.

97%


3 éve

Mindkét szobába hideg volt de az egyik szobába bogarak voltak az ágyba, poloska és egér volt a szobába emiatt 1ora sikerült aludnunk mert egész éjszaka rohangált és kapart az egér!

Magnólia Panzió válaszaKetszer jart minalunk, de mi meg nem talalkoztunk, mind a ketszer a ferjem engedte be, mivel ejfel utan erkeztek (legutobb hajnali fel 3-kor). Telt haz volt, igy a foldszinti szobakban szallasolta, hogy ne zavarjuk az egesz hazat. Elozetesen 8 fore foglalt 2 napos felpanziot es az utolso pillanatban mondta fel, ezzel megkavarva az egesz foglalasunkat. Poloskaval mi errefele nem talalkoztunk. Ilyen ertekelest soha eddig nem kaptunk. Korosi Erzsebet

70%


3 éve

Fantasztikus emberek a szállásadók! A vendéglátás nagyon barátságos, a vacsora és a reggeli is nagyon bőséges és igazi házias ízekben gazdag.

100%


3 éve

Kedvesség , szolgálatkézség.

92%


3 éve

 

95%


3 éve

 

90%


4 éve

A szórványban élő magyarok megsegítése amellett, hogy kötelességünk, olyan lelki erőt ad amit màshogy nem tapasztalhatunk. A vendéglàtók szeretetéből pedig mindenkinek jut bőségesen.

Ha más vendég is van a szàllàson akkor az hallaható, egy àtlagos hangerejű beszédi is "közkincs" lesz. Nem is beszélve egy önfelett tàrsasàgról!

78%


4 éve

Nagyon kedves vendéglátás, minden rendben volt!

100%


4 éve

Nagyon kényelmes ágy, jó elosztás, ha nagyobb társasággal megyünk kiváló.

93%


4 éve

Személyzet, étkezés kiváló, kedves, intelligens, vendégszerető emberek.

90%


4 éve

Udvariasak, kedvesek, segítőkészek, tisztaság volt. Csak ajánlani tudom őket!

Nem volt ilyen.

92%


5 éve

 

73%


5 éve

 

78%


5 éve

 

100%


5 éve

 

100%


5 éve

Nagyon kedves vendéglátók, mindenkinek ajánlom.

100%


5 éve

Ajanljuk mindenkinek,nagyon szep,a tulaj nagyon kedved!

96%


5 éve

Magnólia Panzió válaszaKöszönjük az értékelés!

97%


5 éve

Rendkívül kedves vendéglátók.

Az útviszonyok miatt nehézkes megközelítés, csak kerülővel ajánlott.

Magnólia Panzió válaszaKedves Tamás! Köszönjük a pozitív és megtisztelő értékelését. Sajnáljuk, hogy az Egeres (Aghires) irányából érkező út minősége kellemetlen élményt hagyott. Tanácsoljuk, hogy a későbbiekben Nagyvárad (Oradea) irányából, inkább a Bánffyhunyad (Huedin) - Középlak (Cuzaplac) - Nagypetri (Petrindu) útvonalat válassza, mely mindössze 2 km többlet távolságot jelent. Kolozsvár irányából tanácsos a Kolozsvár (Cluj-Napoca) - Zsombor (Zimbor) - Középlak (Cuzaplac) - Nagypetri (Petrindu) útvonalat választani. A lényeg, hogy az Egerest (Aghires) mellőző útvonal a jó.

100%

Feltételek

Típuspanzió
Férőhelyek48 (15 szoba, 6 fürdőszoba)
Üzemelési időszaknyitva egész évben
Bejelentkezés14 óra után
Kijelentkezés12 óra előtt
Akadálymentesítettnem
Kisállat bevihetőnem
Dohányzásnéhány helyen megengedett
Beszélt nyelvekmagyar, román, angol, német, francia
FizetésElőleg nélkül foglalható!
A foglaláshoz nem szükséges sem előleg, sem hitelkártya, így az bármikor lemondható!
A teljes ár a helyszínen, a szállásadónak fizetendő.
Elfogadott fizetőeszközökKészpénz
Banki átutalás
Travelminit Utalvány ?

Tichet de vacanță a Travelminiten történő foglalás esetén! ?

Sodexo Voucher de vacanță
Up Chèque Vacances
Edenred Ticket Vacanța

Sodexo Voucher de vacanțăUp Chèque VacancesEdenred Ticket Vacanța
Elfogadott valutákRON, EUR, HUF, USD

Szolgáltatások és felszereltség

Kültér
 • Grillezési lehetőség · fizetős
 • Bográcsozási lehetőség · fizetős
 • Játszótér
 • Kert / Udvar / Zöldövezet
Parkolás
 • Parkolás
Szolgáltatások
 • Étkezés
 • Kiságy ? · ingyenes
 • Internet / WiFi · ingyenes
 • Fűtés · ingyenes

Leírás

A jó útviszony érdekében, javasoljuk a következő útvonalakat használni:

 • Nagyvárad (Oradea) irányából: Bánffyhunyad (Huedin) - Középlak (Cuzaplac) - Nagypetri (Petrindu), mindössze 2 km többlet távolságot jelent, viszont jó az út minősége.
 • Kolozsvár irányából tanácsos a Kolozsvár (Cluj-Napoca) - Zsombor (Zimbor) - Középlak (Cuzaplac) - Nagypetri (Petrindu) útvonalat választani.
 • Az Egerest (Aghires) útvonal kerülendő a rossz út miat.

Elszállásolás nagy, kertes, új, különálló házban, 2, 3, 4 és 5 ágyas szobákban, a folyosón fürdőszobával (7 zuhanyzó, 10 WC). A szobák központi fűtéssel vannak ellátva.

Szolgáltatások

 • Falusi konyha, biótermékek családi termelésből, méz, bivalytej, juhtej termékek. Félpanziós és egészpanziós ellátás. Kérésre kulcsosházként is működik.
 • Konferenciaterem 80 személy számára.
 • Csoportok esetén 48 személyt is kényelmesen elszállásolhatunk.
 • Gyalogtúra a környező erdőkbe, kerékpártúra, lovaskocsitúra.
 • Kirándulási lehetőségek a környező erdőkbe, Almás várához, Kós Károly Varjúvárához, Kalotaszeg és Szilágyság falvaiba, városaiba, valamint Kolozsvárra.
 • Székelyföldre kiránduló csoportoknak is biztosítunk szállást.
 • Télen lehet szánkózni, akár sízni, pihenni, lovas szánnal sétálni. Kérésre disznótort is lehet rendezni.

Kalotaszeg

„Erdély különleges képződmény a föld testén” – mondja dr. Szádeczky-Kardoss Gyula tudós geológus – s benne Kalotaszeg a magyar nyelvterület egyik legszebb, néprajzilag egyedi, kies oázisa, mind a mai napig szines virága.

Kalotaszeg az erdélyi medence északnyugati részén, a Nyugati Szigethegység keleti oldalán, egy 1.000 km2-t magába foglaló kistáj. Zömében magyarlakta vidék, mely ismert építészete, festményei, kő- és fafaragásos templomai, csodálatos szépségű népviselete révén. Kalotaszegen több mint 30 műemléktemplom található, fatornyokkal, jellegzetes kazettás mennyezettel, kőfaragásos szószékekkel. A leghíresebb kalotaszegi templomok remekművek, amelyeket a XIII–XVII. századok között építettek vagy alakítottak át mai formájukra.

Kalotaszeg az a ritka kivételnek tehinthető tájegység, ahol a megőrzött népművészet és hagyományok egy területen jelentkeznek. Itt még elevenen élnek a népszokások: a karácsonyi kántálás, a betlehemezés, az újév köszöntése, a húsvéti locsolás, a lakodalmi és temetési szokások.

„A kalotaszegi művészet színes, de nem tarka, virít, de nem rikít. Mint a virágos hegyoldali kaszáló”, írta Kós Károly 1932-ben (Kalotaszeg: művészeti fogalom). Kővári László meg 1850-ben ezt írta: „Erdély egy gazdag múzeum, amely számtalan emlékeivel tárja elénk a múltat.”

Nagypetri

Az Alszeg lankás dombjai között, az Almás völgyében húzódó Nagypetri honfoglaláskori település. Első írásos említése 1370-ből származik. Régi királyi birtok volt, s adományozására évszázadokon át a korona tartott jogot. Temploma műemlék, „hegyen épített város”, a XIII-XIV. században épült román stílusban. Jelenlegi formáját a XV. században kapta. A templom eredeti katolikus voltát a szentély északi falában megőrzött fali szentségfülke bizonyítja. A templom a reformáció korában református lett.

Kazettás mennyezetét 1713-ban készítette Zilahi Asztalos István, reneszánsz stílusban.

A templomot kitoldották 1769-ben, mert az eredeti kicsinek bizonyult. A régi kazetták restaurálását, valamint a mennyezet további kazettáinak festését Umling János és fia, Lőrinc végezték el. A kibővítés folytán a templom új szószéket és koronát, új festett úrasztalát kapott. A legénykart renoválták és lefestették. A templom melletti harangláb XVIII. századi zsindellyel fedett szép ácsmunka.

A cinterem faragott kapuja 1855-ben épült, orgonája 1858-ból származik. A lelkészlak Kós Károly tervei alapján a 70-es években épült.

Új imaház-központja a „Barátság háza”, mely vendégházként is működik. 1999. október 3-án szentelte fel Csiha Kálmán református püspök.

Szomszédságában van Almás vára, az egeresi vár és Kós Károly sztánai Varjúvára. A faluban a lelkészcsalád egy új vendégházat is működtet, a „Magnólia” méhész-panziót.

Szolgáltatások: Zárt parkoló; Kert, udvar vagy zöldövezet; Felszerelt konyha; 24 órás recepció vagy kulcsátvételi lehetőség; TV a társalgóban; Törölköző- és ágyneműcsere; Központi fűtés.

Foglald le most!

 • Garantált legjobb áron
  A Magnólia Panzió Nagypetri szerződésben garantálja, hogy az itt feltüntetett ár a legalacsonyabb. Ezt a szállást sehol máshol nem foglalhatod le ennél olcsóbban!
 • Előleg nélkül
  A Magnólia Panzió Nagypetri előleg nélkül foglalható! Foglalásodat így bármikor, ingyenesen lemondhatod.
 • Foglalási díj nélkül
  A Travelminiten teljesen ingyenes a szállásfoglalás, nincs közvetítési díj, nincsenek rejtett költségek, a szállásért direkt a szállásadónak fizetsz.
 • Direkt a szállásadótól
  Ajánlatkérésedre, foglalásodra közvetítő nélkül, direkt a Magnólia Panzió Nagypetri válaszol!