Szálláshirdetés

 

 

 

 

Nagyobb népszerűséget, több foglalást, több bevételt

A Travelminitet az utóbbi évben több mint 4,2 millió szálláskereső kereste fel, és átlagosan havonta több mint félmillió (542.700) vendégéjszakára van érdeklődés. A legújabb és leghatékonyabb online hirdetési stratégiák igénybevételével, jelentős figyelmet fordítunk a települések és régiók reklámozására, hogy partnereinknek folyamatosan új vendégkört biztosíthassunk.

Foglalásokat a szezon lejárta után is

Szezonon kívül is garantáljuk a sikeres foglalásokat, hiszen a különböző online felületeken (mint például közösségi oldalak, hírlevél, partneroldalak) futtatot reklámkampányainkkal több százezres potenciális vendéget ösztönzünk utazásra.

Csoportokat, konferenciákat, team buildingeket szervezünk

Egyedi árajánlatkérő rendszerünk, még a foglalás véglegesítése előtt lehetőséget biztosít folyamatos egyeztetésre a vendég és a szállás között. Ezért a Travelminitet előszeretettel használják szállásfoglalásra a nagyobb létszámú csoportok. Szállásfoglalási szakértőink szükség esetén további segítséget nyújtanak mind a vendégeknek, mind a szállásadóknak.

Könnyen kezelhető honlapot, saját adminfelületet

Igyekszünk a felületet egyszerűvé és könnyen kezelhetővé tenni, így például a szállásregisztráció a Travelminiten sem több mint 6 perc, és a foglalások kezelése sem bonyolultabb, mint egy e-mailfiók használata. Szálláshirdetőink részére saját adminfelületet biztosítunk, ahol minden információt naprakészen tarthat pár kattintással.

Érdeklődés alapú rendszert, beszélgető felülettel

A Travelminit egyedi beszélgetőfelületet biztosít vendég és szállás között, így a vendégnek még a foglalás véglegesítése előtt lehetősége van minden részletet tisztázni. Ezáltal elkerülhetők a félreértések, így nő a vendégek elégedettsége. Adott esetben ez a foglalási mód lehetőséget biztosít a szálláshely számára is a vendégek megválogatásában.

Teltház és foglaltság jelölési lehetőséget (ÚJ)

Lehetőséget biztosítunk arra, hogy partnereink bejelöljék rendszerünkben a teltházas, valamint a nem foglalható napokat, így csak olyan időpontokra érkeznek érdeklődések, amikor a szállás rendelkezik szabad férőhellyel. Ezáltal kevesebb munkával több megvalósult foglalást biztosítunk.

Csomagfeltöltési lehetőséget

Lehetőséget biztosítunk arra, hogy partnereink célirányosan töltsék be a szabad férőhelyeket. Szezonon kívüli kedvezménytől, akciós hétköznapokon keresztül, wellness csomagokig lehetőség van feltöltésre és további foglalás szerzésére.

Egy felkészült mentorcsapat áll szálláspartnereink mellett

Mentorcsapatunk segítséget nyújt kérdések esetén, tanítja a partnereinket a rendszerünk használatára, valamint igyekszik partnereink felé olyan javaslatokat tenni mely még több foglalást eredményez.

Kockázatmentes, teljesítményalapú díjazást

Csupán a sikeresen megavalósult foglalások után igényeljük a jutalékot, miután a vendég is fizetett az igénybevett szolgáltatásokért. Ha van vendég, fizet, ha nincs vendég, nem fizet – ilyen egyszerű.

 

 

 

 

 

 

 

Ametiszt Hotel

Ametiszt Hotel

Harkány, Magyarország

Még több példa itt ...

 

Küküllő Szálloda

Küküllő Szálloda

Székelyudvarhely, Székelyföld

Még több példa itt ...

D&A Apartmanház

D&A Apartmanház

Egerszalók, Magyarország

Még több példa itt ...

 

Hotel Szeifert

Hotel Szeifert

Szováta, Székelyföld

Még több példa itt ...

 

Tip-Top Panzió

Tip-Top Panzió

Kalotaszentkirály, Erdély

Még több példa itt ...

Hotel Vadászkürt

Hotel Vadászkürt

Székesfehérvár, Magyarország

Még több példa itt ...

 

 

 

 

 

Ingyenesen megjelenik szálláshirdetése a kínálatunkban, a szállás direkt elérhetőségei nélkül. A foglalásokat mi közvetítjük jutalék ellenében. Csak akkor fizet, ha tényleges és valós foglalás érkezik a rendszerünkön keresztül, amelyet minden esetben figyelemmel tud követni a szállás adminisztrációs felületen. Nincs kockázat!

A jutalékkulcs mértéke vállalkozás típusok szerint:

Romániai nem ÁFA fizető partner felé bruttó 12% (nem fizet ÁFÁt)

Romániai ÁFA fizető partner felé nettó 12% (bruttó 14,28%)

Magyarországi nem ÁFA fizető partner felé nettó 10,084034% (bruttó 12%)

Magyarországi, közösségi adószámmal rendelkező, ÁFA fizető partner felé nettó 12% (bruttó 12%, ÁFA mentes)

 

Kizárólag a létrejött foglalások után számolunk jutalékot. Ha nincs foglalás, nem fizet jutalékot sem!

 

 

További információkat a Travelminitről itt olvashat, illetve kérdés esetén lépjen velünk kapcsolatba vagy olvassa át az alábbi kérdéseket/válaszokat.

 

Miben segít nekem a Travelminit?

Szálláshelyét folyamatosan hirdetjük, főleg online, de offline csatornákon is annak érdekében, hogy minél több szálláskeresőhöz eljusson. Folyamatos fejlesztéseket végzünk annak érdekében, hogy a szállásaink különböző értékesítési szokásait egyedileg ki tudjuk szolgálni (pl. lehetőséget teremtünk érdeklődés alapú szállásértékesítésre, azonnali visszaigazolásos szobaeladásra, csomag kiárusítására, kuponos utalványok hirdetésére). Szállásadó partnereink számára folyamatos segítségnyújtást biztosítunk az együttműködés során, így nem fog nehézségekbe ütközni.

Mennyibe kerül a szálláshirdetés a Travelminiten?

Az Ön szálláshelyének a beregisztrálása és a hozzá tartozó információk feltöltése, teljesen ingyenes. Továbbá nincs éves hirdetési díj sem. Teljesítmény alapú díjazás van érvényben, mert ezt így tartjuk korrektnek. Ennek megfelelően csak a ténylegesen megvalósult foglalások után kérjük, a fentiekben meghatározott jutalékot.

A vendég nekem (szálláshelynek) fizet vagy pedig a Travelminitnek?

A vendég minden esetben a szálláson fizet, direkt a tulajdonosnak/recepciónak. A vendég sosem fizet a Travelminit felé (sem előleget, sem a teljes összeget).

Mikor fizetem a jutalékot és hogyan?

Jutalékot minden esetben csak a valós foglalásokra szükséges fizetni. Két számlázási időszakot határozunk annak függvényében, hogy az adott szálláspartner milyen előlegfizetési feltételeket határoz meg a foglalásokhoz. Az alábbiak szerint határozzuk meg a számlázási idpszakot:

(a) 0-10% előlegkérés esetén a jutalékszámlázás a vendég távozása után történik;

(b) 10%-nál nagyobb előlegkérés esetén a jutalékszámlázás az előleg beérkezése után történik (abban az esetben, ha a vendég nem jelenik meg, akkor a Travelminit az így befizetett jutalékot megtéríti a szálláspartner felé, azaz végeredményben a szállásparnernek a teljes előleg rendelkezésére áll a Travelminit nem kap jutalékot a meghiúsult foglalásból)

Akkor is jutalékot kell fizetnem ha a vendég nem érkezett meg?

Természetesen nem. A meg nem jelent vendég után nem kérünk jutalékot, amennyiben ezt időben tudatja a Travelminittel. A vendég meg nem jelenésének jelzésére 72 óra áll rendelkezésre a vendég érkezésének dátumától számítva.

Mi történik akkor, ha a vendég végül kevesebbet fizetett, mint amennyi a foglalási igazolásban szerepelt?

Lehetőséget biztosítunk jutalékegyeztetésre, 72 órán belül a vendég távozását követően. Kérjük jelezze a Travelminit felé, hogy végül pontosan mennyit fizetett a vendég és mi ennek megfelelően fogjuk a jutalékot kérni.

A szállást nem cégként üzemeltetem, magánszemélyként is regisztrálhatok?

Lehetősége van regisztrálni a Travelminit szálláshirdtő rendszerébe vállalkozás, alapítvány, egyéni vállalkozó és magánszemély formájában is. Regisztráció során válassza ki a megfelelő módot.

Milyen típusú szállásokat hirdethetek a Travelminit oldalán?

Lehetősége van minden szállástípust hirdetni a Travelminiten. Pár példa: hotel, panzió, apartman, vendégház, kulcsosház, motel, hosztel, nyaraló, munkásszálló, kemping, sátorhely, magánszállás, kiadó szoba stb.

Hol és ki látja a szállásajánlatom?

Az ajánlata megjelenik magyar, román és angol nyelven is, így világszerte látni fogják. Továbbá arra összpontosítunk, hogy minél több belföldi és szomszéd országbelihez jusson el ajánlata.

Mennyi időre szól a szálláshirdetés, együttműködés?

Az szálláshirdetési együttműködés határozatlan időre szól, ugyanakkor a felek döntése alapján ez bármikor megszakítható.

Lehetőségem van feltöltött hirdetés utólagos módosítására?

Igen. A felhasználói felület segítségével az év bármely napján, a nap bármely órájában módosíthatja, frissítheti a hirdetése tartalmát. Belépés, a Travelminit oldalának lila láblécében található "Szálláshirdetők bejelentkezése" linkre kattintva. Itt lehetőség nyílik a fotók, árak leírások stb. aktualizálására.

Biztosít nekem a Travelminit "szállás adminisztrációs felületet"?

Igen. A szálláshirdető partnerek részére speciálisan kialakított felhasználói felület áll rendelkezésre. A felhasználói felületbe, a Travelminit oldalának lila láblécében található "Szálláshirdetők bejelentkezése" linkre kattintva lehet bejelentkezni, e-mail címmel és jelszóval. Itt lehetőség nyílik a belépési, számlázási valamint szálláshirdetési adatok módosítására. Továbbá itt összesítve elérhető az összes érdeklődés/foglalás. A jutalékszámlák szintén itt tekinthetők meg és innen tölthetők le.

Hogyan értesülök a foglalásokról/ajánlatkérésekről?

Amenyiben foglalási igény érkezik a szálláshelyre, akkor rendszerünk e-mailben értesítést küld a szálláshirdető számára. Lehetősége van a szállásfoglalási igényt elfogadni vagy elutasítani. Továbbá speciális ajánlat tételére is lehetőség nyílik a foglalási igény megválaszolása során. Kérünk minden foglalási igényt maximum 1 napon belül megválaszolni.

Foglalás során lehetőségem van előleget kérni a vendégtől?

Igen, lehetősége van a foglalást előleg fizetéshez kötni. Ebben az esetben a sikeres foglalás után a Travelminit automatikusan elküldi a vendégnek az utaláshoz szükséges adatokat (melyek regisztrációkor beállításra kerültek az adminisztrációs felületen), melyre a vendég tudja teljesíteni az előleg befizetést.

Van lehetőségem szobatípus és csomagajánlat feltöltésre, hirdetésére?

Sajnos jelenleg erre nincs lehetőség, viszont ez a következő fejlesztési projektünk, így hamarosan erre is lehetőséget biztosítunk.

Szükséges foglaltsági naptárt fenntartanom?

Jelenleg nem. Minden esetben az érdeklődés pillanatában tudja eldönteni, hogy szeretné fogadni a vendéget vagy sem.

Hol nézhetem meg a "szálláshirdetési feltételeket" regisztráció előtt?

Az általános szálláshirdetési feltétel ide kattintva tekinthető meg.

 


Mi a véleményed a Travelminitről?UtálomNem tetszikElmegyTetszikImádom