Szállás Affiliate, Szállás Partnerprogram

Regisztráltál már? Belépés a partnerprogram admin felületére itt

 

Szállás Affiliate, Szállás Partnerprogram

 

Hirdess minket a weboldaladon, Facebook oldaladon, blogodon, utazási irodádban, stb. és minden foglalás teljes értéke után 5-6% jutalékot adunk Neked (általában 1000-4000 Ft foglalásonként)!

Továbbítsd a szálláskeresőket oldalunkra és mi küldjük a jutalékot a bankszámládra! Ilyen egyszerű a Travelminit.hu szállás affiliate, szállás partnerprogram!

 

 

 

5-6% jutalék, több mint profitmegosztás!

Minden, általad sikeresen továbbított foglalásból, a foglalás teljes árának az 5%-át továbbítjuk a bankszámládra. Ha kiemelkedően sok foglalás érkezik tőled, akkor 5% - 6% részesedést is biztosítunk!

Kezdd el most, egyszerűen!

Regisztrálj a szállás partnerprogram (szállás affiliate) rendszerünkbe 2 perc alatt és válaszd ki, hogy milyen módon szeretnél népszerűsíteni minket (választhatsz "link", "banner" vagy profin kidolgozott "forgó widgetek" közül). Tedd fel a generált kódot oldaladra és már gyűjtheted is a jutalékot.

Részletes kimutatások, statisztikák!

Részletes kimutatást készítünk neked arról, hogy minként teljesítenek az általad készített (és oldaladon elhelyezett) reklámok, mely alapján okos döntéseket hozhatsz a későbbiekre vonatkozóan. Továbbá, bármikor áttekintheted a bevételed és kifizetéseid a szállás affiliate (szállás partnerprogram) háttérrendszerében.

Több módon is profitálhatsz!

Az általad termelt jutalékot banki átutalással kifizetésre kérheted vagy pedig szállást foglalhatsz kínálatunkban, sőt ajándékutalványt kérhetsz barátaid/családod számára, vagy pedig el adományozhatod egy nemes cél érdekében!

Széleskörű alkalmazási lehetőség!

Hirdethesz minket weboldalon, blogon és Facebook oldalon. Utazási irodaként is promótálhatsz minket. Flexibilisek vagyunk, de kérjük ne spammelj, hogy valóban profitálhass a szállás affiliate rendszerünk által :)

 

 

vagy belépés itt

 

További infó, gyakran ismételt kérdések

Miről szól a Travelminit.hu szállás partnerprogram (szállás affiliate)?

A szállás partnerprogram (szállás affiliate) partnereink számára (és számodra is) egy kiváló pénzkeresési mód, mely alapján minden oldalunkra továbbított és ott érvényes foglalást küldött látogató által bevételhez jutsz.

Milyen módon lehetek én is szállás affiliate (szállás partnerprogram) partner?

Többféle, egyszerű lehetőséget is kínálunk, szállás affiliate partnereink számára. Amennyiben rendelkezel saját (vagy általad működtetett) weboldallal, Facebook oldallal vagy bloggal, akkor egyszerűen csak el kell helyezned azokon a promóciós anyagainkat (mely regisztráció után elérhető) és már gyűjtheted is a jutalékot.

Használhatják a szállás partnerprogramot (szállás affiliate rendszert) utazási irodák?

Igen. Utazási irodák jutalékban részesülnek, amennyiben klienseik számára a Travelminit.hu kínálatában foglalnak szállást.

Milyen promóciós anyagok közül választhatok?

Lehetőséget adunk "link", "banner" és "dinamikus forgó widget" készítésére (egyszerűen elérhető regisztráció után), mely elhelyezhető az affiliate partner weboldalán, blogján vagy Facebook oldalán.

Mennyit kereshetek a Travelminit.hu szálláskínálatának hirdetésével?

Változó, attól függ, hogy hány foglalást küldenek az általad továbbított látogatók. Átlagosan 1000 - 4000 Ft között kereshetsz egy érvényes foglalás által. 10000 - 40000 Ft összeget is kereshetsz akár tíz érvényes foglalás által. Kiemelkedően díjazzuk továbbá, ha tényleg sok foglalás jön létre általad.

Tényleg, ilyen kiemelkedően magas (5-6%) jutalékot kapok a szállás partnerprogram használatával?

Igen. Számunkra fontos a kiváló partnerkapcsolat és minőségi szolgáltatás (melyet elvárunk partnereinktől), így ezt korrekt/kiváló díjazással honoráljuk! A foglalás értékének a bruttó 5-6%-át, továbbítjuk az affiliate partner felé.

Hogyan kapom meg a jutalékom?

A készpénzes jutalékot banki átutalással tudjuk kifizetni a szállás affiliate partnereink számára.

Felhasználhatom a jutalékom szállásfoglalásra, a Travelminit.hu rendszerében?

Igen. A jutalékot nem kötelező készpénzben kifizetésre kérni, így felhasználható szállásfoglalásra (saját igénybevételre vagy ajándék céljából).

Szükséges számlát küldenem a Travelminit.hu felé, a jutalék készpénzes kifizetéséhez?

Igen, a Travelminit.hu csak akkor tudja a kifizetést teljesíteni amennyiben valós számlát kap. Amennyiben az affiliate partner nem tud számlát küldeni a Travelminit.hu felé, akkor a jutalék felhasználható szállásfoglalásra vagy ajándékutalványra.

Melyik a minimális kifizetés összege?

Kifizetést minimum 7500Ft, 120RON vagy 25EUR összeg felett tudunk indítani.

Mikor kapom meg a jutalékot az általam közvetített foglalások után?

Jutalékot csak olyan foglalás(ok) után tudunk fizetni, ahol a vendég ténylegesen elfoglalta a szálláshelyet, ennek megfelelően a jutalék végleges elszámolása, a vendég szálláshelyről való távozása után történik meg. A jutalékot a vendég távozása utáni hónapban véglegesítjük, így ekkor válik kifizethetővé (természetesen a szállás affiliate háttérendszerben, a függőben lévő foglalások is láthatók).

Kapok jutalékot azon foglalások után, melyek utólagosan lemondásra kerültek?

Sajnos nem, csak olyan foglalások után tudunk fizetni, ahol a vendég ténylegesen megszállt.

Honnan tudja a Travelminit.hu, hogy én küldtem a látogatót/foglalást?

Minden, rendszerünkben létrehozott promóciós anyag (pl. "link", "banner", "forgó dinamikus widget") egyedi azonosítóval rendelkezik, így a Travelminit.hu minden esetben tudni fogja, hogy milyen affiliate partnertől érkezett a látogató, illetve a foglalás.

Mi történik, ha az általam küldött látogató nem foglal aznap?

Nem gond, a jutalék akkor is neked kerül jóváírásra.

 

vagy belépés itt

 

Kapcsolódó linkek

 


Mi a véleményed a Travelminitről?UtálomNem tetszikElmegyTetszikImádom