• magyar
  • USD $

Partnerprogram felhasználási feltételek

Bevezető, megállapodás felei

A Travelminit (www.travelminit.eu, www.travelminit.hu, www.travelminit.ro, www.travelminit.com) oldalak üzemeltetője a TRAVELMINIT INTERNATIONAL S.R.L. (a továbbiakban „Travelminit”). A Travelminit, Romániában bejegyzett gazdasági társaság, a következő cégadatokkal: Cég elnevezése: TRAVELMINIT INTERNATIONAL S.R.L.; Cégbejegyzés száma: J12/546/2018; Cég székhelye: Str. Garii, Nr 21, Cluj-Napoca 400267, Romania (Kolozsvár, Románia); Cég adószáma (közösségi adószáma): RO38869249; Cég romániai bankszámlaszáma: RO87OTPV200001151937RO01 (OTP BANK); Cég magyarországi bankszámlaszáma: HU04117380462320100600000000 (OTP BANK)

A Travelminit partner rendszerében (affiliate rendszerében) regisztráló ügyfél (továbbiakban "Affiliate Partner") tudomásul veszi, és egyben elfogadja az alábbi együttműködési feltételeket.

Szerződés tárgya

A Travelminit rendszerében regisztrált Affiliate Partner, a háttérrendszerben rendelkezésre álló promóciós anyagok által, hirdeti és látogatókat továbbít a Travelminit szálláskínálatára, valamint valós foglalás esetén, előzetesen rögzített mértékű (alábbiakban részletezve) jutalékot kap. A promóciós anyag, az Affiliate Partner saját tulajdonban lévő (üzemeltetési joggal rendelkező) weboldalain, blogjain, Facebook oldalain jeleníthető meg. Utazási irodák szintén hirdethetik a szálláskínálatot klienseik számára.

Felek jogai és kötelezettségei

1. A Travelminit vállalja a háttérrendszerben rendelkezésre álló promóciós anyagok, aktív Affiliate Partnerek (elfogadott vagy/és fel nem függesztett) részére történő rendelkezésére bocsátását, valamint az aktív reklámhelyek kiszolgálását (kivétel: 99%-os szerver rendelkezésre állás, tervezett és spontán karbantartási folyamatok, szervezeti átalakulás, gazdasági és jogi indokok).

2. A Travelminit vállalja, hogy az Affiliate Partner által, a Travelminit oldalaira továbbított látogatók (weboldal látogatók) számára lehetőséget bíztosít érdeklődés és foglalás küldésére/véglegesítésére.

3. A Travelminit vállalja, hogy minden háttérfolyamatot koordinál annak érdekében, hogy a jutalék, minden ténylegesen megvalósult foglalás után (a vendég igénybe vette a szolgáltatást), megfelelően elszámolásra kerüljön az Affiliate Partner felé.

4. A Travelminit vállalja, hogy a "kifizethető jutalékot" továbbítja az "Affiliate Partner" felé banki átutalással 14 napon belül, amennyiben a kifizetés összegéről, érvényes számla érkezett a Travelminit felé. A számlát az Affiliate Partner az alábbi címre továbbítja: TRAVELMINIT INTERNATIONAL S.R.L., Str. Traian 41, Cluj-Napoca 400394, Romania. Sikeres kifizetéshez szükséges a "profilom" menüpont megfelelő kitöltése az "partnerprogram" felületén.

5. Számla kiállítása szükséges a Travelminit felé amennyiben az Affiliate Partner készpénzben kéri a kifizetést. A jutalék "ajándékutalvány" vagy "adomány" által kifizetése esetében nem szükséges számlát küldeni a Travelminit felé.

6. A Travelminit vállalja, hogy az Affiliate Partner részére háttérrendszert és statisztikát biztosít, a hirdetések, jutalékok és kifizetések megfelelő nyomonkövetésére. A háttérrendszer egyedi felhasználónévvel és jelszóval védett, mely a travelminit.eu/hu/partnerprogram linken elérhető.

7. A Travelminit fenntartja a jogot a szolgáltatás azonnali/egyoldalú felmondására amennyiben úgy ítéli meg, hogy az Affiliate Partner megszegi a Partnerprogram  feltételeit. A Travelminit mindamellet, minden eszközzel megpróbálja a kialakult problémát orvosolni és az együttműködést fenntartani.

8. A Travelminit, a sikeresen megvalósuló foglalás(ok) összértékéből bruttó 5% jutalékot továbbít az Affiliate Partner felé, amennyiben a foglalás az Affiliate Partneren keresztül valósult meg. Amennyiben az Affiliate Partner több mint havi 10000 EUR forgalmat (teljes foglalás összértéke) biztosít, bruttó 5,5% kerül jóváírásra, 20000 EUR feletti havi forgalom esetén bruttó 6% kerül jóváírásra.

9. Az Affiliate Partner számára, egy sikeres foglalás után kifizetendő jutalék nem haladhatja meg a Travelminit számára beérkező jutalék értékét. Amennyiben a Travelminit a sikeres foglalás után bruttó 5% vegy ennél kevesebb jutalékot bevételez a szálláspartnerektől, akkor azt teljes mértékben az Affiliate Partner felé továbbítja.

10. Affiliate Partner számára tilos a spammelés használata. A promóciós anyag tisztességes módon használható fel a Travelminit népszerűsítésére (üzemeltetési joggal rendelkező vagy saját tulajdonban lévő weboldal, blog, Facebook oldal, önkéntesen feliratkozott e-mail cím lista használható a népszírűsítésre). Háttérrendszerünk különös tekintettel és eszközökkel figyeli az esetleges visszaéléseket.

11. Az Affiliate Partner nem helyezheti el a promóciós anyagot olyan oldalakon és olyan tartalommal közösen mely erőszakot, gyűlöletet, szexuális, szerencsejáték vagy egyéb más sértő tartalmat közvetít. A promóciós anyagok helyét a Travelminit rendszeresen ellenőrzi.

12. Az affiliate rendszer nem használható saját célra történő foglalások létrehozására, viszont barátok számára történő foglalások létrehozására igen.

13. Affiliate Partner számára a következő feltételekkel tud kifizetést indítani a Travelminit: kifizetés minimum 7500 Ft, 120 RON vagy 25 EUR összeg felett.

14. Jutalékot csak a ténylegesen megvalósult foglalások után fizet a Travelminit az Affiliate Partner felé. A lemondásra került, vagy az igénybe nem vett foglalások után nem kerül a jutalék kifizetésre (mivel ezek nem minősülnek megvalósult foglalásoknak).

15. A foglalások nyomonkövetése (és Affiliate Partnerhez való kapcsolása) sütik (cookies) által történik, melyek minimum 90, maximum 720 napig érvényesek. Az ajánlatkérés/érdeklődés elküldése előtti utolsó látogatást biztosító Affiliate Partner azonosítója, Google Adwords hirdetés kódja vagy Travelminit kampány azonosítója (e-mailben, vagy egyéb hirdetésekben) minden esetben felülírja a korábbit, így közvetlen a "foglalás előtti érvényes látogató forrásnak" tudható be a foglalás. Természetes keresés és egyéb látogató forrás oldalak nem módosítját az Affiliate Partner azonosítót.

16. Az Affiliate Partner felmondhatja az együttműködést, melyről e-mailben értesíteni kell a Travelminitet. A felmondást (és megküldött érvényes számlát) követően 21 napon belül megtörténik a felmondás napjáig létrejött érvényes foglalások utáni elszámolás, valamint 28 napon belül megtörténik a kifizethető jutalék kifizetése.

17. A Travelminit felmondhatja az Affiliate Partnerrel kötött együttműködést, amennyiben úgy találja, hogy az Affiliate Partner megszegte az érvényben lévő együttműködési feltételeket. Továbbá az együttműködés felmondható gazdasági, technikai, jogi vagy egyéb más indok miatt. Az érvényes jutalékok minden esetben kifizetésre kerülnek az Affiliate Partner felé.
18. Az Affiliate Partner vállalja, hogy a Travelminit jóhírére különös tekintettel figyel és mindent megtesz, hogy a felhasználói élményt javítsa.

Módosítások és linkek

1. Jelen "Partnerprogram felhasználási feltételek" érvényes 2016 április 1-től. A legfrissebb verzió minden esetben elérhető a következő hivatkozáson: http://www.travelminit.eu/hu/partnerprogram-feltetelek

2. A Szállás Affiliate Programunk bemutató oldala az alábbi linken elérhető: http://www.travelminit.eu/hu/szallas-affiliate-szallas-partnerprogram

3. A Szállás Affiliate Programunkba történő regisztráció itt érhető el: http://www.travelminit.eu/hu/partnerprogram

4. Kérdését, észrevételét küldje el itt: http://www.travelminit.eu/hu/kapcsolat