• magyar
 • USD $

NYERŐ NYÁR

A KAMPÁNY IDŐTARTAMA:

motionmailapp.com

 

1. VÁLASZOLJ ÉS NYERJ JÁTÉK

A sikeres nevezéshez a következő feltételeknek kell eleget tenned:

Facebook fiókoddal lépj be a játék felületére;

Válaszolj a feltett kérdésre;

Add meg kapcsolattartási adataid: név és e-mail cím;

A BENEVEZEK gomb megnyomásával küldd el válaszod és kapcsolattartási adataid.

Megjegyzés: ha nem sikerül a kérdésre válaszolnod se csüggedj. A sikeres nevezéshez nem szükséges a kérdésre helyesen válaszolni, mindenkinek a neve felkerül a sorsolási listára, amennyiben teljesíti a fenti feltételeket!

2. NEVEZZ BE ÉS NYERJ CSALÁDI VAKÁCIÓT

A sikeres nevezéshez a következő feltételeknek kell eleget tenned:

 • Az alábbi linken https://travelminit.hu/nevezz-nyerj-jatek Facebook felhasználó fiókjával belép a játék felületére;
 • A sikeres nevezéshez a Játékosnak szükséges megadni az érvényes kapcsolattartási adatait: teljes név és e-mail cím. A hitelesítés a BENEVEZEK gomb megnyomásával történik.

Megjegyzés: a sorsolásban azon Játékosaink vesznek részt, akik a Válaszolj és nyerj, valamint a Nevezz be és nyerj családi vakációt játékainkba egyaránt beneveztek, válaszoltak a kérdésre és megadták valós kapcsolattartási adataikat!

3. 11 DARAB 5 000 FORINT ÉRTÉKŰ TRAVELMINIT SZÁLLÁSFOGLALÁSI UTALVÁNY

A kampány végén 2017. augusztus 17-én kisorsolunk 11 darab 5 000 forint értékű Travelminit szállásutalványt, azon Játékosaink között, akik részt vettek a Válaszolj és nyerj és/vagy a Nevezz be és nyerj játékunkban!

=========================================================================================================================================

JÁTÉKSZABÁLYZAT

-  NYERŐ NYÁR –

Kedves Játékos!

Köszönjük,hogy részt veszel a Travelminit.hu online szállásfoglaló oldal kampányában.Kérjük olvasd át az alábbi szabályzatot, hogy minden részletet pontosan megismerj.

Jó játékot és sok sikert kívánunk!

BEVEZETŐ

Az a valós személy, aki a leírt feltételek teljesítése által részt vesz a kvízben(továbbiakban „Játékos”) kijelenti, hogy elfogadja és maradéktalanul betartja az alábbi feltételeket. A játék szervezője, a Travelminit online szállásfoglaló oldalt működtető SC. TRAVELMINIT SRL. (továbbiakban „Travelminit”) kijelenti,hogy a jelen kampányt az alábbiakban részletezettek alapján vitelezi ki.

A NYERŐ NYÁR KAMPÁNY RÉSZLETEI ÉS LEÍRÁSA

A Nyerő Nyár kampány alatt több játékra is sor kerül, amelyeket az alábbiakban részletezünk:

1. VÁLASZOLJ ÉS NYERJ JÁTÉK

A sikeres nevezéshez a Játékosnak a következő feltételeket szükséges teljesítenie:

 • Az alábbi linken https://travelminit.hu/valszolj-es-nyerj-jatek Facebook felhasználó fiókjával belép a játék felületére;
 • Válaszol a feltett kérdésre;
 • Megadja kapcsolattartási adatait: név és e-mail cím;
 • A BENEVEZEK gomb megnyomásával elküldi válaszát és kapcsolattartási adatait.

Megjegyzés: nem kizáró jellegű, ha a Játékosnak nem sikerül helyesen válaszolni a feltett kérdésre. Minden Játékos, akik válaszol a kérdésre, megadja kapcsolattartási adatait és ezt elküldni a Benevezek gomb megnyomásával felkerül a sorsolási listánkra!

Nyeremény:

 • Szálláscsomag 2 fő részére, 2 éjszakára, reggelivel és wellness használattal a a Sweet-Life Wellness Apartmanok Egereszalók felajánlásával.

Játék időtartama és sorsolás:

 • A Játék 2017. július 07. – 2017. augusztus 16. között zajlik.
 • A sorsolásra 2017. augusztus 17-én kerül sor.
 • Az egerszalóki pihenést a Sweet-Life Wellness Apartmanokban azon Játékosaink között sorsoljuk ki, akik beneveztek a Válaszolj és Nyerj játékba elküldve érvényes kapcsolattartási adataikat.
 • A sorsolásról készült videót a Travelminit.hu – Segítünk a szállásfoglalásban Facebook-oldalon kerül közzétételre, ugyanakkor a nyertest a Travelminit a játék során megadott kapcsolattartási adatokon is értesíteni fogja.

2. NEVEZZ BE ÉS NYERJ CSALÁDI VAKÁCIÓT

A sikeres nevezéshez a Játékosnak a következő feltételeket szükséges teljesítenie:

 • Az alábbi linken https://travelminit.hu/nevezz-nyerj-jatek Facebook felhasználó fiókjával belép a játék felületére;
 • A sikeres nevezéshez a Játékosnak szükséges megadni az érvényes kapcsolattartási adatait: teljes név és e-mail cím. A hitelesítés a BENEVEZEK gomb megnyomásával történik.

Nyeremény:

 • Családi vakáció 4 fő részére, 4 éjszakára, félpanziós ellátással és wellness használattal a székelyudvarhelyi Septimia Resort - Hotel, Wellness & SPA felajánlásával.

Játék időtartama és sorsolás:

 • A Játék 2017. július 07. – 2017. augusztus 16. között zajlik.
 • A sorsolásra 2017. augusztus 17-én kerül sor.
 • A családi vakációt azon Játékosaink között sorsoljuk ki, akik részt vesznek úgy a Válaszolj és Nyerj játékban, mint a Nevezz be és nyerj családi vakációt játékban. Amennyiben a játékos nem teljesíti ezen feltételeket nincs esélye megnyerni a családi vakációt.
 • A sorsolásról készült videót a Travelminit.hu – Segítünk a szállásfoglalásban Facebook-oldalon kerül közzétételre, ugyanakkor a nyertest a Travelminit a játék során megadott kapcsolattartási adatokon is értesíteni fogja.

3. 1 X 5 000 FORINT ÉRTÉKŰ TRAVELMINIT SZÁLLÁSUTALVÁNY

 • A kampány végén 2017. augusztus 17-én kisorsolunk 11 darab 5 000 forint értékű Travelminit szállásutalványt, azon Játékosaink között, akik részt vettek a Válaszolj és nyerj és/vagy a Nevezz be és nyerj családi vakációt játékunkban!
 • Az 5 000 forint értékű szállásutalvány a travelminit.hu, travelminit.ro és travelminit.com oldalakon, minimum 3 éjszakára történő, a jelzett határidőn belül leadott szállásfoglalásra használható, egy alkalommal, akár több fő részére. Egyéb kedvezményekkel nem összevonható. Pénzre nem váltható. Ismerősnek, családtagnak átruházható. Minden foglalásra vonatkozik a Travelminit Általános Felhasználási Feltétele (lásd a honlapon).

A Travelminit a játékból kizárhatja azokat a felhasználókat, akik: - a regisztráció során valótlan adatokat adnak meg; - többször regisztrálnak a játékra; - más személy adatait felhasználva regisztrálnak; - a jelen játékban,a Szervező, vagy partnere által szervezett bármely játékban, promócióban visszaélést követnek el; - a Szervezőt, vagy partnerét bármely módon megkárosítják, vagy erre törekszenek; - nyerési esélyeiket tisztességtelen eszközökkel növelik, ennek érdekében bármilyen informatikai visszaélést követnek el; - nyerési esélyeik, vagy nyereményeik növelése érdekében olyan informatikai alkalmazást használnak, amely bármely, a nyerési esélyt növelő cselekményt automatizál; - illetéktelenül belépnek a Szervező bármely oldalának admin felületére, vagy ezt megkísérlik; - bármely más, jogszabályba ütköző módon megkísérlik befolyásolni a játék menetét; - harmadik személyeket azok hozzájárulása nélkül ajánlanak; - jelen Szabályzat, vagy az Adatkezelési szabályzat rendelkezéseit sértik. A kizárt felhasználó adatait a Szervező törli, kivéve azon – személyazonosításra alkalmatlan – adatokat, amelyek szükségesek az újbóli regisztráció megakadályozásához. A kizárt felhasználó a játékban a későbbiekben nem vehet részt.

A JÁTÉKIDŐTARTAMA ÉS A GYŐZTESEK KIVÁLASZTÁSA

A játék 2017. július 7-től 2017. augusztus 16-ig, 23 óra 59 percig tart. A sorsolás időpontja 2017. augusztus 17. Az eredményt a Travelminit elérhetővé teszi a Facebook-oldalán, ugyanakkor a nyertest a Travelminit a játék során megadott kapcsolattartási adatokon is értesíteni fogja.

A NYERTES ÉRTESÍTÉSE ÉS NYEREMÉNY ÁTVÉTELE

A nyertes Játékost emailben értesíti a Travelminit, a sorsolást követő maximum 3 munkanapon belül. Ettől kezdve a Játékosnak 3 munkanap áll rendelkezésre, hogy átvegye a nyereményét e-mailben történő azonosítással és visszaigazolással. Az át nem vett nyeremény (beleértve a nem válaszoló Játékost is) automatikusan átruházódik a második kihúzott névre. Amennyiben a második kihúzott név sem jelentkezik a nyereménye után, ez nem kerül további átadásra!

A nyereményt a Travelminit e-mailben küldi ki voucher formájában a jogosultnyertes számára, azonosítás után.

A JÁTÉKTOVÁBBI RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI

 • A Játékosnak szükséges helyesen kitölteni a regisztrációs űrlapot a kapcsolattartási adatokkal (teljes név, e-mail cím).
 • A nyeremények előzetes egyeztetés alapján vehetők igénybe, a szabad szobák függvényében.
 • Az alábbi kiemelt időszakokban nem vehetők igénybe: hűsvét, pünkösd, karácsony, szilveszter.
 • A győztesnek 3 munkanap áll rendelkezésére átvenni a Travelminittől a fődíjat.Ellenkező esetben a a nyeremény automatikusan átruházódik egy pótesélyes játékosra.
 • A nevezéssel és az adatok kitöltésével a felhasználó elfogadja a kvíz szabályzatát, és egyben hozzájárul ahhoz, hogy adatait a leírtaknak megfelelően kezeljék.
 • A nyeremény névre szóló, át nem ruházható, készpénzre nem váltható.
 • A nyertes Játékosok hozzájárulnak, hogy a Travelminit.hu a nyertes nevét és e-mail címét a nyertesek közt nyilvánosan közölje.
 • A felhasználó hozzájárul, hogy a Travelminit a megadott kapcsolattartási adatok által, marketing és más kereskedelmi céllal megkeresse.
 • A nyereményként felajánlott fődíjjal és benne foglalt szolgáltatásokkal kapcsolatos minden felelősség az üdülést felajánló partnerünket terheli.
 • A nyeremény nem társítható egyéb kedvezményekkel, kuponokkal.

KIZÁRÁS

Amennyiben a felhasználó a jelen kampány feltételeit nem teljesíti, akár egyetlen pontban is, elveszíti a lehetőségét a sorsolásban való részvételre, illetve benevezése érvénytelennek minősül.

ZÁRÓ RENDELKEZÉSEK

A játékban résztvevő felhasználókra a kampányszabályzat mellett a Travelminit.hu Általános Felhasználási Feltételei(http://travelminit.hu/hu/felhasznalasi-feltetelek), valamint az Adatvédelmi Nyilatkozat (http://travelminit.hu/hu/adatvedelmi-nyilatkozat) is érvényes,amelyeket a játékban való részvétellel a felhasználók tudomásul vesznek és elfogadnak.

A Travelminit fenntartja magának a jogot a jelen Szabályzat megváltoztatására.

Köszönjük,hogy részt veszel a játékban!

KAPCSOLAT: TRAVELMINIT, KOLOZSVÁR, TRAIAN UTCA, 41. SZÁM

EMAIL: INFO@TRAVELMINIT.HU TELEFON: HU: +36212525200 | RO: +40770665564

TELEFON: +40 774 057 759

Hová szeretnél utazni?