• magyar
  • USD $

A Nagy család első közös nyaralása!

FRISSÍTÉS (13. 06. 2016): A Nagy család hazaért. Elmondásuk szerint csodásan érezték magukat. Pénteken Parajdon barangoltak, majd szombaton a sóbányában, majd csónakáztak egyet a szovátai Medve-tavon. Fényképeket is küldtek nekünk a kirándulásról:


FRISSÍTÉS (10. 06. 2016): Nagy örömünkre szolgált, hogy ma reggel vendégül láthattuk a Nagy családot, áprilisi nyereményjátékunk győzteseit, akik egy hétvégét töltenek a parajdi Csatári Panzióban. Elmondásuk szerint kicsitől nagyig mindenki izgatottan várta az utazást.
Elmesélték, hogy még éjjel utnak indultak, hogy ma minél hamarabb megérkezzenek a célállomásra. Kíváncsian kérdezték, hogy a környéken mit érdemes megnézni, hova érdemes ellátogatni. Szeretnék ezt az utazást 100%-osan kiélvezni és a lehető legtöbb helyre eljutni. Nagyon örülünk, hogy megismerhettünk ezt a kilenc elbűvölő személyt, akik a nagy létszám ellenére nagyon szervezettek és barátságosak.
Órák kérdése és a család megérkezik Parajdra.
Kívánunk nekik kellemes időtöltést és jó pihenést!


Szeretnénk neked bemutatni a Nagy családot, az áprilisi fotóversenyünk nyerteseit, akik a Travelminit.hu és a Csatári Panzió jóvoltából júniusban életükben először együtt nyaralhatnak Parajdon.

A kilenctagú család szűkös anyagi körülményei miatt nem engedhetett volna meg magának egy közös nyaralást sem Erdélyben, sem Magyarországon. Ezért mindent megtettek, hogy megszerezzék a legtöbb szavazatot és elvigyék a főnyereményt a 4 főre, 2 éjszakára szóló szálláscsomagot, hogy legalább a család egy részének legyen alkalma vakációzni.

A nyertes kép és a cím: "Tesókkal és anyával tavaly nyáron."

Mozgósítva a rokonokat, ismerősöket a család sikeresen összegyűjtötte a legtöbb szavazatot. Kitartásukat látva és ismerve a család helyzetét úgy döntöttünk a Csatári Panzió tulajdonosával együtt - akinek ezúton is köszönjük a felajánlást -, hogy meglepjük őket és az egész családnak biztosítjuk a szállást és az ellátást. Az eredményhirdetés után a környékbeliek is összefogtak, pénzt gyűjtöttek és béreltek egy kis buszt a családnak, hogy az utazás is zökkenőmentesen történjen.

Friss kép a családról, akik már izgatottan várják a közös nyaralást!

 

A napokban ezt a levelet kaptuk az egyik gyerektől, Dalmától, aki benevezett a fotóversenyre:

Kedves Travelminit!
Nagyon-nagyon örülünk a nyereménynek azért is, mert végre együtt elmehetünk nyaralni, ugyanis így még nem voltunk együtt soha több napi nyaraláson. Nagyon izgatottak vagyunk és nagyon várjuk már, de azt hiszem, hogy a legjobban a kicsik várják, mert ők még nem igazán voltak ilyen helyen. Már elkezdték gyűjteni a pénzüket, hogy még több költőpénzük legyen az utazásra. Még egyszer nagyon szépen köszönjük a lehetőséget!

Üdvözlettel, Nagy Dóra Dalma.”

 

A mosolygós arcok nagyon jól tükrözik, hogy mennyire várják már a nyaralást!


A család 2016. június 10-én indul a bérelt kis busszal Ambrózfalváról (Csongrád megye, Magyarország) Parajdra. Útba ejtik kolozsvári irodánkat is, amiről szintén beszámolunk neked!Kövess minket, ha kíváncsi vagy hogy hogyan utazott a család, milyen volt a találkozás és hogyan telt az első közös nyaralásuk!

 

Hová szeretnél utazni?