Travelminit & Filmtettfeszt Játék

Filmtettfeszt és Travelminit Nyereményjáték

A JÁTÉK RÖVID LEÍRÁSA

#1 készíts képet a Travelminit-logóval,
#2 töltsd fel Facebook-oldaladra publikusan, hogy mindenki számára látható legyen,
#3 használd a #travelminit és #filmtettfeszt hashtageket. Fontos, hogy mindekettőt használd, mert csak így vehetsz részt a sorsolásban.
#4 Nyerj háromnapos páros pihenést!


Mi lesz az idei Filmtettfeszten?
A 16. Filmtettfeszt – Erdélyi Magyar Filmszemle részletes programját megtalálod itt: filmtettfeszt.ro/program-2016.

Hol és mikor zajlik az idei Filmtettfeszt?
Kolozsváron és további 11 erdélyi magyar városban, összes helyszín itt. Időpont: 2016. október 5-9.

Hol találkozhatsz a Travelminit-logóval?
Elsősorban a Filmtettfeszt helyszínein és programfüzeteiben, de megtalálod a Travelminit weboldalán és Facebook oldalán is.

Mit nyerhet aki részt vesz a játékban?
A játékban résztvevők között, a kampány végén kisorsolunk egy páros szálláscsomagot, félpanziós ellátással a fügei Nobila Villába.


JÁTÉKSZABÁLYZAT

Travelminit & Filmtettfeszt Nyereményjáték

Kedves Játékos!

Köszönjük, hogy részt veszel a Travelminit.hu online szállásfoglaló oldal kampányában. Kérjük olvasd át az alábbi szabályzatot, hogy minden részletet pontosan megismerj.

Jó játékot és sok sikert!

BEVEZETŐ

Az a valós személy, aki a leírt feltételek teljesítése által részt vesz a játékban (továbbiakban „Játékos”) kijelenti, hogy elfogadja és maradéktalanul betartja az alábbi feltételeket. A játék szervezője, a Travelminit online szállásfoglaló oldalt működtető SC. TRAVELMINIT SRL. (továbbiakban „Travelminit”) kijelenti, hogy a jelen kampányt az alábbiakban részletezettek alapján vitelezi ki.

IDŐPONT

2016. október 5-9., Kolozsvár

A JÁTÉK LEÍRÁSA

A játékban való részvételhez a Játékosnak teljesítenie kell a játék jelentkezési lépéseit, alábbiakban részletezve:

 • A játékban való részvételhez a Játékosnak szükséges feltöltenie egy képet a Travelminit logójával a Facebook közösségi oldalra.
 • A kép leírásában szükséges használni a következő hashtageket: #travelminit és #filmtettfeszt.
 • A feltöltött képnek publikusnak kell lennie, láthatónak mindenki számára, máskülönben a Játékos nem kerül be a sorsolási listába.

A Travelminit a játékból kizárhatja azokat a felhasználókat, akik:

 • a játék során valótlan adatokat adnak meg;
 • más személy adatait felhasználva regisztrálnak;
 • a jelen játékban, a Szervező, vagy partnere által szervezett bármely játékban, promócióban visszaélést követnek el;
 • a Szervezőt, vagy partnerét bármely módon megkárosítják, vagy erre törekszenek;
 • nyerési esélyeiket tisztességtelen eszközökkel növelik, ennek érdekében bármilyen informatikai visszaélést követnek el;
 • nyerési esélyeik, vagy nyereményeik növelése érdekében olyan informatikai alkalmazást használnak, amely bármely, a nyerési esélyt növelő cselekményt automatizál;
 • illetéktelenül belépnek a Szervező bármely oldalának admin felületére, vagy ezt megkísérlik;
 • bármely más, jogszabályba ütköző módon megkísérlik befolyásolni a játék menetét;
 • harmadik személyeket azok hozzájárulása nélkül ajánlanak;
 • jelen Szabályzat, vagy az Adatkezelési szabályzat rendelkezéseit sértik.

A kizárt felhasználó adatait a Szervező törli, kivéve azon – személyazonosításra alkalmatlan – adatokat, amelyek szükségesek az újbóli regisztráció megakadályozásához. A kizárt felhasználó a játékban a későbbiekben nem vehet részt.

A JÁTÉK IDŐTARTAMA ÉS A GYŐZTES KIVÁLASZTÁSA

A játék 2016. október 5-től 2016. október 9-ig tart. A sorsolás időpontja 2016. október 10. Az eredményt a Travelminit elérhetővé teszi a Facebook oldalán, valamint a nyertest Facebook üzenetben értesíti.

A NYERTES ÉRTESÍTÉSE ÉS NYEREMÉNY ÁTVÉTELE

A nyertes Játékost Facebook üzenetben értesíti a Travelminit, a sorsolást követő maximum 2 munkanapon belül. Ettől kezdve a Játékosnak 3 munkanap áll rendelkezésre, hogy átvegye a nyereményét e-mailben történő azonosítással és visszaigazolással. Az át nem vett nyeremény (beleértve a nem válaszoló Játékost is) automatikusan átruházódik a második kihúzott névre. A nyereményt a Travelminit e-mailben küldi ki voucher formájában a jogosult nyertes számára, azonosítás után.

A NYEREMÉNY

Páros szálláscsomag 2 fő részére, 2 éjszakára, félpanziós ellátással, a fügei Nobila Villa felajánlásával! A nyereménycsomag kizárólag előzetes egyeztetés alapján vehető igénybe 2017. március 31-ig, a szabad szobák függvényében. A nyereménycsomag nem váltható be a következő kiemelt dátumok: 2016. december 24-31. A fődíj felhasználásának időpontjáról a Játékos és a nyereményt felajánló partner közösen dönt.

A JÁTÉK TOVÁBBI RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI

 • A Játékosnak a játékban való részvételhz szükséges felöltenie egy képet a Travelminit logóval.
 • A győztesnek 3 munkanap áll rendelkezésére átvenni a Travelminittől a fődíjat. Ellenkező esetben a a nyeremény automatikusan átruházódik egy pótesélyes játékosra
 • A nevezéssel és az adatok kitöltésével a felhasználó elfogadja a kvíz szabályzatát, és egyben hozzájárul ahhoz, hogy adatait a leírtaknak megfelelően kezeljék.
 • A nyeremény névre szóló, át nem ruházható, készpénzre nem váltható.
 • A nyertes Játékosok hozzájárulnak, hogy a Travelminit.hu a nyertes nevét és e-mail címét a nyertesek közt nyilvánosan közölje.
 • A felhasználó hozzájárul, hogy a Travelminit a megadott kapcsolattartási adatok által, marketing és más kereskedelmi céllal megkeresse.
 • A nyereményként felajánlott fődíjjal és benne foglalt szolgáltatásokkal kapcsolatos minden felelősség az üdülést felajánló partnerünket terheli.
 • A nyeremény nem társítható egyéb kedvezményekkel, kuponokkal. Kizárás Amennyiben a felhasználó a jelen kvíz feltételeit nem teljesíti, akár egyetlen pontban is, elveszíti a lehetőségét a sorsolásban való részvételre illetve szavazata érvénytelennek minősül.

A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA

 • A jelentkezések hiányosságáért, értesítési vagy nyereményátadási késedelemért a Travelminit nem vállal felelősséget.
 • A Játékosok az általuk tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maguk viselik.
 • Az adatok helytállóságát a játékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Travelminitnek nem kötelessége ellenőrizni.
 • Ezzel kapcsolatban a felelősség, és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben kizárólag a Játékost terheli.
 • A Travelminit kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a fotóversenyokban való részvétel során, a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a játék során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.
 • A Játékos a versenyben történő részvétellel kifejezetten lemond a játék lebonyolításával, a sorsolással, a nyereményekkel, a nyertesekkel kapcsolatos, a Travelminittel vagy bármely harmadik személlyel szembeni igényérvényesítésről.
 • A Travelminit a verseny pontosságáért, megbízhatóságáért, hibamentes működéséért, teljességéért, adott célra való alkalmasságáért semmilyen felelősséget nem vállal.
 • Amennyiben a Játékos vagy Szavazó magatartása következtében vagy azzal összefüggésben harmadik személy vagy bármely hatóság, illetve bíróság a Travelminittelszemben bármilyen igényt támaszt, illetve eljárást indít, a Játékos köteles minden, a Travelminit által megkövetelt intézkedést megtenni, és a Szervezőnek megtéríteni minden kárt.

ZÁRÓ RENDELKEZÉSEK

A játékban résztvevő felhasználókra a kvízszabályzat mellett a Travelminit.hu Általános Felhasználási Feltételei (http://travelminit.hu/hu/felhasznalasi-feltetelek), valamint az Adatvédelmi Nyilatkozat (http://travelminit.hu/hu/adatvedelmi-nyilatkozat) is érvényes, amelyeket a játékban való részvétellel a felhasználók tudomásul vesznek és elfogadnak.

A Travelminit fenntartja magának a jogot a jelen Szabályzat megváltoztatására.

Köszönjük, hogy részt veszel a kampányban!

KAPCSOLAT: TRAVELMINIT, KOLOZSVÁR, TRAIAN UTCA, 41. SZÁM
EMAIL: INFO@TRAVELMINIT.HU
TELEFON: Magyarországról: +36212525200 ; Romániából: +40770665564


Hová szeretnél utazni?