• magyar
  • USD $

Affiliate termékeink

1. Gyors, flexibilis és egyszerű

LINKKÉSZÍTŐ

Legegyszerűbb és legkönnyebb mód a látogatók átirányítására. Két mezőt szükséges kitölteni. Az első mezőben meg kell adnod a linket, hogy a Travelminit oldalán hová szeretnéd küldeni a látogatókat, a másodikban pedig magát a link szövegét.

Példa: Blogbejegyzés Budapest látnivalóiról, amelyhez szállásokat ajánlsz a következő lépéseket kell megtenned:

1. A Travelminit felületén rákeresel budapesti szállásainkra.

2. Kimásolod és beilleszted a linket az első mezőbe.

3. Megadod a megjeleníteni kívánt szöveget.

4. A kérem a kódot gomb megnyomásával már használatra kész.

Blog-ok, oldalak esetében a szükséges a teljes HTML kód beszúrása a megfelelő helyre, ehhez a kérem a kódot gomb megnyomásával juthatsz hozzá.

Facebook oldalak esetében csak a kódban szereplő link megosztása szükséges és lehetséges. Mindkét esetben a link után szerepel egy kód, amelynek segítségével tudjuk mérni, hogy az oldaladról hány látogató, klikk és sikeres foglalás valósult meg.


BANNEREK

Helyezz el dizájnos, több méretben és stílusban elérhető bannereket az oldaladon. Ehhez annyit kell tenned, hogy kiválasztod az oldaladnak megfelelő kinézetű és méretű bannert és kéred a kódot.

Nyitottak vagyunk további banner ötletekre. Küldd el saját verziód, mi beszúrjuk és már használhatod is.

Választható méretek: 728x90 120x600 300x250 468x60

INSPIRÁLÓ AJÁNLATOK, TESTRE SZABHATÓ WIDGETEK

Ajánlj weboldaladon, bejegyzéseidben a tartalomnak megfelelő szállásokat! Előnye, hogy interaktív, figyelemfelkeltő és specifikus. Lehetőséged van kiválasztani, hogy az adott témához milyen országból, annak melyik megyéjéből és/vagy régiójából szeretnél szállásokat kínálni. Sőt lehetőség van csak egyes szállások reklámozására egy adott településen.

Választható méretek: 728x90 120x600 300x250 468x60

Példa: Erdélyi körutazáshoz inspiráló szálláskínálat

1. Válaszd ki a kívánt méretet.

2. Válaszd ki az országok közül Romániát.

3. A régiók közül pedig válaszd ki Erdélyt.

BEÉPÍTHETŐ KERESŐDOBOZ

Előnye, hogy lehetővé teszi látogatóid számára, hogy közvetlenül az oldaladon keresztül szállásokat keressenek! Testre szabható és jól illeszkedik minden felülethez.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2. Testre szabott egyedi megoldások

CO-BRANDELÉS

Lényege, hogy az oldalad látogatói egy közös logós felületen kérik a szállást, így egyértelművé téve számukra az együttműködésünket. Ezáltal tudni fogják, hogy a Te oldalad segítségével kerültek a Travelminit szállásfoglaló oldal kínálatához.

„WHITE LABEL"

Amelynek előnye, hogy a látogatók a weboldaladon maradnak és egy közös logós felületen foglalnak szállást. Az innen továbbított érdeklődéseket és foglalásokat szállásfoglaló szakértőink A-tól Z-ig lekezelik.

TELJES HÁTTÉRRENDSZER ÖSSZEKAPCSOLÁSA

Rendelkezésedre bocsájtuk a szálláskínálatunkat. A keresés, valamint az érdeklődés elküldése a kiválasztott szálláshoz a Te oldaladon keresztül történik egy ürlap segítségével. A vendég az érdeklődés véglegesítése után a rendszerünkbe kerül, innen pedig szállásfoglalási szakértőink segítik tovább a folyamatot, hogy az oldaladon keresztül érkezett érdeklődésből sikeres foglalás legyen.

Példa egy meglévő partnerünkkel:

Továbbá az admin felületedben nyomon tudod követni a látogatók számát, amelyek az oldalaon használt promóciós anyagokon keresztül érkeztek a Travelminit oldalára, valamint az ebből megvalósult foglalásokat és a jutalékegyenlegedet is.