Adatvédelem

Az adatkezelés célja és jogalapja

A regisztráció során megadott adatokat a partner fiókjának létrehozása és kezelése valamint a partnerprogram platformjának elérése érdekében használjuk. Az adatkezelés a partnerszerződés megkötését megelőzően az érintett kérésére történő lépések megtétele, illetve a partnerszerződés teljesítéséhez szükséges, amennyiben a partnerprogramra történő regisztráció jóváhagyásra kerül.

Abban az esetben ha a szállásadó partner nem véglegesíti a regisztrációt, a felhasználó e-mail-en keresztül emlékeztetőt kap a regisztráció folytatása érdekében és/vagy telefonon keresztül ügyfél-tájékoztatásra és segítségnyújtásra kerül sor. Az emlékeztető e-mail leiratkozási lehetőséget biztosít, amennyiben Ön nem szeretne további üzeneteket kapni. A telefonos megkeresések esetén a tiltakozás joga szóban is gyakorolható. Ezen adatkezelések jogalapja az Adatkezelő jogos gazdasági érdeke.

Az ügyfélszolgálat biztosítása, valamint a honlap (beleértve a partnerprogram platformot is) működtetése és karbantartása érdekében szükséges adatkezelések jogalapja a partner szerződés teljesítése, az Adatkezelő szolgáltatásainak biztosításhoz fűződő jogos érdeke, vagy az Adatkezelőre vonatkozó jogi kötelezettségek teljesítése.