Adatvédelem

Az adatkezelés célja és jogalapja

A regisztráció során megadott adatokra, a szállásadó partner fiókjának létrehozása és kezelése valamint a hirdetési platformhoz való hozzáférés érdekében van szükség. Az adatkezelés a hirdetési szerződés megkötését megelőzően az érintett kérésére történő lépések megtétele illetve a szerződés teljesítése érdekében valósul meg.

A szállásra vonatkozó adatokat a hirdetés rögzítése valamint annak népszerűsítése érdekében kezeljük. Az adatkezelés jogalapja a hirdetési szerződés teljesítése.

A számlázási adatokat a jutalékot tartalmazó proforma számla kiállítása érdekében kezeljük, amely a hirdetési szerződés teljesítése illetve a számviteli szabályok szerinti kötelezettség teljesítése érdekében szükséges.

Abban az esetben ha a szállásadó partner nem véglegesíti a regisztrációt, a felhasználó e-mail-en keresztül emlékeztetőt kap a regisztráció folytatása érdekében és/vagy telefonon keresztül ügyfél-tájékoztatásra és segítségnyújtásra kerül sor. Az emlékeztető e-mail leiratkozási lehetőséget biztosít, amennyiben Ön nem szeretne további hasonló üzeneteket kapni. A telefonos megkeresések esetén a tiltakozás jogát szóban is gyakorolhatja. Ezen adatkezelések jogalapja az Adatkezelő jogos gazdasági érdeke.

Amennyiben a szállásadó partner elfogadta a szálláshirdetési feltételeket, aktuális promóciós ajánlatokkal kapcsolatos hírlevelet küldünk Önnek. Amennyiben az elkövetkezőkben nem szeretne több ilyen ajánlatról értesülni, lehetősége van leiratkozni, melyet minden hírlevélben biztosítunk. Az adatkezelés jogalapja szerződés teljesítése, az adatkezelés olyan szerződés teljesítéséhez szükséges, amelyben a szállásadó partner az egyik fél.

A vendégekkel történő kommunikáció során gyűjtött adatokat biztonsági intézkedések, bűnmegelőzés, jogszabályi kötelezettség betartása, a szolgáltatások fejlesztése illetve az ügyfélszolgálat biztosítása érdekében kezeljük és dolgozzuk fel. Ezen adatkezelések valamint a honlap (beleértve a hirdetési platformokat is) működtetése és karbantartása érdekében szükséges adatkezelések jogalapja a hirdetési szerződés teljesítése, az Adatkezelő szolgáltatásainak biztosításhoz fűződő jogos érdeke, vagy az Adatkezelőre vonatkozó jogi kötelezettségek teljesítése.