Adatvédelem

Szállásadó partnerek fiókjának létrehozása és kezelése érdekében kezelt személyes adatok

Fiók létrehozása érdekében a következő adatok kerülnek rögzítésre: név, e-mail cím, telefonszám és a létrehozandó fiókhoz kapcsolódó jelszó.

A megadott e-mail cím megerősítése után a szállásadó partnereknek lehetőségük adódik véglegesíteni a regisztrációt a számlázási adatok megadásával. Magánszemélyek esetén a számlázáshoz szükséges adatok a keresztnév, vezetéknév és lakcím; jogi személyiség nélküli gazdasági társaság esetén megnevezés, adószám, cégjegyzékszám, ÁFA fizető státusz és székhely.

A szálláshirdetés feltételeinek elfogadása után több szállás adatainak feltöltésére is lehetőség van, melynek során a kapcsolattartó személy adatai kerülnek rögzítésre (név, e-mail cím és telefonszám). Amennyiben magánszemélyként regisztrál a szállással kapcsolatos információk mint például a beszélt nyelv, a szállásdíj pénzneme, a szállás pontos helye, annak felszereltsége vagy a különböző szolgáltatások lehetősége is személyes adatnak minősülhet.

A hirdetés a szállás feltöltése után 1-3 nappal aktiválódik. Ezt követően a vendégeknek lehetőségük van a szállás lefoglalására. A foglalás lebonyolítása érdekében történő kommunikáció a honlapon keresztül feldolgozásra és tárolásra kerül.

Amennyiben a szállásadó partnereknek biztosított ügyfélszolgálat igénybevétele során Ön e-mail-t küld a mentor@travelminit.hu címre, ennek tartalma feldolgozásra és tárolásra kerül, kérése megválaszolása és szolgáltatásaink minőségének javítása érdekében.