Adatvédelem

Az adatkezelés célja és jogalapja

A személyes adatokat a következő célok megvalósítása érdekében kezeljük.

A szállásfoglalás alkalmával megadott adatokat a foglalás lebonyolítása és a kiválasztott szolgáltatás teljesítése végett használjuk. Az ügyfélszolgálaton keresztül történő megfelelő kommunikáció, ügyfél-tájékoztatásra és segítségnyújtás érdekében e-mail-en vagy akár telefonon is felvesszük Önnel a kapcsolatot. Ezen adatkezelések jogalapja az Általános adatvédelmi rendelet (GDPR) 6. cikk (1) szakasz (b) pontja: az adatkezelés olyan szerződés teljesítéséhez szükséges, amelyben az érintett az egyik fél, vagy az a szerződés megkötését megelőzően az érintett kérésére történő lépések megtételéhez szükséges.

A szállásadó partnerek és vendégek közötti kommunikáció feldolgozása és elemzése biztonsági intézkedések, bűnmegelőzés, minőségellenőrzés és a szolgáltatásaink fejlesztése céljából történik. Amennyiben sikeresen foglalt a honlapon keresztül, heti egy alkalommal aktuális promóciós ajánlatokkal kapcsolatos hírlevelet küldünk Önnek. Amennyiben az elkövetkezőkben nem szeretne több ilyen ajánlatról értesülni, lehetősége van leiratkozni, melyet minden hírlevélben biztosítunk. A fent említett adatkezelések, és a honlap működtetéséhez és karbantartásához szükséges illetve az Adatkezelő jogainak és jogos érdekeinek védelméhez és gyakorlásárhoz fűződő adatkezelések jogalapja az Általános adatvédelmi rendelet 6. cikk (1) szakaszának (f) pontja szerint: az Adatkezelő jogos érdekeinek érvényesítéséhez szükséges.

Amennyiben az adatkezelésre az Adatkezelőre vonatkozó jogi kötelezettség teljesítése miatt van szükség úgy az adatkezelés jogalapja az Általános adatvédelmi rendelet 6. cikk (1) szakaszának (c) pontja: az adatkezelés az Adatkezelőre vonatkozó jogi kötelezettség teljesítéséhez szükséges.