Adatvédelem

Az adatkezelés célja és jogalapja

A személyes adatokat a következő célok megvalósítása érdekében kezeljük.

Az ajánlatkérés alkalmával megadott adatokat a foglalás lebonyolítása és a kiválasztott szolgáltatás teljesítése végett használjuk. Az ügyfélszolgálaton keresztül történő megfelelő kommunikáció, ügyfél-tájékoztatásra és segítségnyújtás érdekében e-mail-en vagy akár telefonon is felvesszük Önnel a kapcsolatot. Ezen adatkezelések jogalapja az Általános adatvédelmi rendelet (GDPR) 6. cikk (1) szakasz (b) pontja: az adatkezelés olyan szerződés teljesítéséhez szükséges, amelyben az érintett az egyik fél, vagy az a szerződés megkötését megelőzően az érintett kérésére történő lépések megtételéhez szükséges.

Amennyiben szeretne értesítést kapni aktuális ajánlatainkról és promócióinkról, az ajánlatkérés során feliratkozhat hírlevelünkre, a megfelelő négyzet kijelölésével. Az adatkezelés jogalapja az Általános adatvédelmi rendelet (GDPR) 6. cikk (1) szakaszának (a) pontja: az érintett hozzájárulását adta személyes adatainak egy vagy több konkrét célból történő kezeléséhez; A feliratkozott felhasználók bármikor visszavonhatják hozzájárulásukat a leiratkozás gombra kattintva, mely minden hírlevélben megtalálható.

A szállásadó partnerek és vendégek közötti kommunikáció feldolgozása és elemzése biztonsági intézkedések, bűnmegelőzés, minőség ellenőrzés és a szolgáltatásaink fejlesztése céljából történik. A fent említett adatkezelések, és a honlap működtetéséhez és karbantartásához szükséges illetve az Adatkezelő jogainak és jogos érdekeinek védelméhez és gyakorlásárhoz fűződő adatkezelések jogalapja az Általános adatvédelmi rendelet 6. cikk (1) szakaszának (f) pontja szerint: az Adatkezelő jogos érdekeinek érvényesítéséhez szükséges.

Amennyiben az adatkezelésre az Adatkezelőre vonatkozó jogi kötelezettség teljesítése miatt van szükség úgy az adatkezelés jogalapja az Általános adatvédelmi rendelet 6. cikk (1) szakaszának (c) pontja: az adatkezelés az Adatkezelőre vonatkozó jogi kötelezettség teljesítéséhez szükséges.