Accommodation / Romania / Harghita county / Lupeni /

Muzsikás Guesthouse Lupeni  Verified accommodation

Stay at Muzsikás Guesthouse in Farkaslaka commune, known by the famous Hungarian writer Tamási Áron. Modern house, enjoy our great hospitality.

Muzsikás Guesthouse
Lupeni, 529 Hadnagyok Street

46.37857, 25.22282

Enquiry / Booking

* Required fieldsBy submitting this form you accept Travelminit's terms and conditions.  

Prices are valid until the end of December 2018

Prices

Accommodation price, from 4 persons
from $ 7.9 /pers/night

1 x Double room (2 single beds, shared bathroom)/ night
$ 19.8
1 x Triple room (3 single beds, shared bathroom)/ night
$ 30.4
1 x Quadruple room (1 double bed, 2 single beds, shared bathroom)/ night
$ 31.7
Accommodation with half-board/ pers./ night
$ 21.6

Discount for children
50%
Discount for groups
10%

Reviews by real guests, who used Travelminit for booking

95%

based on 66 reviews

Value for money97%

Conditions95%

Cleanness97%

Staff98%

Location96%

Meal98%


4 months ago

 

100%


7 months ago

 

100%


7 months ago

Nagyon kedves, vendégszerető házigazdák, igen finom és bőséges ételek. Mindenkinek ajánlom!

Azok nincsenek.

100%


7 months ago

A szállásadók -Judith és Áron- nagyon kedves, közvetlen emberek. Az étel bőséges és finom volt, na és áron székely viccei...szóval vissza fogunk térni biztosan!

Nincs.

100%


9 months ago

Erdély

Vacsora és a szállás közötti mászkálás

97%

+ 61 reviews


a year ago

Csodálatos vidék, meleg szivü, barátságos vendéglátás kitűnő ellátás.

Nincs.

100%


a year ago

Nagyon családias, barátságos vendéglátás. Érződik, hogy a ház asszonya tapasztalt vendéglátó, s emellett jól főz is.

92%


a year ago

 

93%


a year ago

Nagyon kielégítő volt az étel,nagyon tiszta volt a szállás,és az étkező is. Remek embereket ismertünk meg,a szállásadók személyében.

A szállás nem helyben volt, így 1 Km-t kellett megtenni, ahol a reggeli, és a vacsora volt. Ha a kettő egy helyen lett volna, maximálisan elégedettek lettünk volna.

88%


a year ago

Közvetlen, figyelmes házigazdák, kényelmes ágyak, kitűnő és nagyon bőséges étkezések.

97%


2 years ago

 

92%


2 years ago

 

100%


2 years ago

A frissen sült házikenyér.

Egyszer sem mutatta meg a tulaj, hogy miként játszik a klarinetjén.

97%


2 years ago

Családias légkör , jó hangulat , bőséges és finom ételek!

Nincs.

100%


2 years ago

 

100%


2 years ago

Házias, jó konyha.

A kapacitásánál lényegesebb nagyobb vendéglétszámmal dolgozik, zsúfolt, az információi nagyon felületesek és csak a helyszínen szembesülsz azzal, hogy a 9 ágyas házban 65 fő étkezik. A tisztaság hagy némi kívánni valót, a szállásokon nincs hely szekrénynek, bőröndből élsz napokig. Számlát nem tud adni semmiről. Igényesebb utazóknak nem ajánlanám, és elég nagyképű a reklamáció kezelésben.

62%


2 years ago

Nagyon kedvesek,jó humoruak, vendégszeretők! Isteniek az ételek!!!! Judit főztje mindent felülmúlt!! Nagy szeretettel ajánlom mindenkinek.

Nem találtam.

100%


2 years ago

Nem éppen barátságosan fogadott a Vendégház tulajdonosa, Miklós Judit, kissé ideges, feszült volt és közölte, hogy nincs nála hely, de majd megoldja, szerez valahol a közelben. Kérdésünkre azt válaszolta, hogy azért nincs nála hely, mert ő mindenki jelentkezését elfogadja, és akinek nem tud a saját házában szállást biztosítani, azt máshova irányítja. Az új szállás elfogadható volt, de mégis kényelmetlen, mert a Muzsikás Vendégházban volt a reggeli és vacsora, mely 2-3 utcával messzebb volt. Ez nem elfogadható. Azért rendeltük a szállást 2 hónappal ezelőtt, hogy minden rendben legyen! Ne így!

80%


2 years ago

Rendkívül kedves és barátságos háziak.

Az nincs.

98%


2 years ago

Nagyon kedves fogadtatás, vendégszerető házigazdák,ízletes kiadós étkezések. Az ilyen helyekért és az ilyen emberekért járunk Erdélybe. Köszönünk mindent, még találkozunk ! Ez biztos ! András, Erika és Panna

nincs

100%


2 years ago

 

95%


2 years ago

Szép tiszta környezet, kaja nagyon finom és több is, mint kellene. A család nagyon kedves és barátságos, remélem még visszatérünk hozzájuk.

Nincs.

100%


2 years ago

Nagyon kedves vendéglátók, finom ételek és italok, meglepetés műsorok, jó hangulat!

Nincs.

100%


2 years ago

Bőséges, házias, nagyon finom ételek, barátságos, figyelmes vendéglátókkal ,akiknek kiváló humorérzékük van-gyönyörű környezetben. Rugalmasan kezelték, hogy családi okok miatt sajnos 2 éjszaka után távoznunk kellett.

Nincs negatívum.

100%


2 years ago

Ahol elhelyeztek bennünket, ott jól éreztük magunkat. Melegszívű, kedves embereket ismerhettünk meg az idős házaspár személyében.

Márciusban foglaltuk le a szállást augusztusi nyaralásunkra. Odaérkezéskor kiderült, hogy nem a Muzsikás vendégházban lesz a szállásunk, hanem máshol. Ott csak az étkezések történnek a számunkra. Ezt természetesen március óta senki nem jelezte nekünk. ( Mint kiderült a 29 férőhelyes vendégházba 50-60 fő volt arra a hétre odarendelve,akiket a faluba itt-ott elhelyeztek.) Nem tudom, kinek mit ígértek, de mi csalódottak voltunk, mert nem azt kaptuk, amit az interneten hirdettek.

83%


2 years ago

Nagyon jól éreztük magunkat,nagyon finomakat ettünk!Kedves barátságos fogadtatás,és ami a legfontosabb kedves emberek vettek minket körül :) Csak ajánlani tudjuk mindenkinek :) :) :D

100%


2 years ago

Kiváló vendéglátás, finom ételek.

100%


2 years ago

Aki szereti a barátságos embereket és az igazi székely embereket, ami ízletes és nagyon finom, bátran ajánljuk Judithot és csapatát!

98%


2 years ago

Kedves és barátságos vendéglátók, finom, házias és bőséges ételek, családias hangulat.

100%


2 years ago

Ott tartózkodásunk során családias ellátásban részesültünk. Mindenkire figyelnek és van egy-egy kedves szavuk a vendégekhez. A felmerülő problémákra megoldást keresnek. Figyelemmel kísérik a vendégek programjait, ha szükséges tanácsokkal látják el őket illetve ha, kérik nívós programokat is szerveznek számukra. A reggeli és vacsora bőséges, tájjellegű, változatos és ízletes. Figyelnek, hogy mindenki jóllakjon, egyéni igényeket is figyelembe veszik. Vacsora után időnként meglepetés műsorokkal kedveskednek.

100%


2 years ago

 

97%


2 years ago

 

89%


2 years ago

Bőséges és finom ételek.

A szállás paraméterei nem mindenben feleltek meg amnak, amit lefoglaltunk.

87%


2 years ago

 

100%


2 years ago

Csak jókat tudok mondani,a szállásadók nagyon kedvesek,finom és sok az ennivaló!

Nem tudok mondani semmit.

100%


2 years ago

Kiváló minden.

100%


2 years ago

 

100%


2 years ago

 

85%


2 years ago

Szállásadóink nagyon barátságos és készséges székely emberek. Az étkezések bőségesek, választékosak és nagyon finomak voltak. A szálláshellyel is meg voltunk elégedve.

98%


2 years ago

Fel sem bírom sorolni milyen fantasztikusan éreztük magunkat, milyen jókat ettünk! Nem tudom elmondani, milyen szíves vendéglátásban volt részünk! Bőséges és finom ételekkel kínáltak, csupa házi ételekkel! Mindenkinek jó szívvel ajánlom vendéglátónkat, felejthetetlen élmény volt! Remélem nagyon hamar visszatérhetünk!

100%


2 years ago

Csak pozitívumokról tudunk beszélni. A szállás kényelmes, az ellátás kiválló. Nagyon köszönjük a házigazdának a kedvességét, a figyelmességét, a finom házias ízeket és a bőséges kínálatot. Visszatérünk mindenképpen.

semmi.... :)

100%


2 years ago

Nincs.

Máshova szállásolt el minket. Kiszolgálás lassú, étel kevés. Nem alkalmazkodik a vendégekhez.

38%


2 years ago

 

100%


2 years ago

A szállás, az ételek és a hangulat is fantasztikus volt. A házigazdák nagyon kedvesek voltak. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Nincs.

100%


2 years ago

Tökéletes hely csillagtúrák kiindulópontjának. Kedves, figyelmes vendéglátásban volt részünk. Nagyon jól éreztük magunkat.

Nem volt.

100%


2 years ago

 

100%


2 years ago

Kedves, vendégszerető család. Nyugodt, tiszta környezet. Köszönet érte. Ajánlom mindenkinek.

Nincs.

100%


2 years ago

A vendéglátó igyekvő, törekszik a megfelelő színtű ellátásra, de nekünk úgy tűnik, sokat vállal a munkából magára egy főre (még ha néha a család betud segíteni akkor is), ami sok az sok!

Nincs negatívum (szóra sem érdemes).

82%


3 years ago

Nagyon barátságos, kedves vendéglátók! Különlegesen finom ételek!

NINCS!

98%


3 years ago

Mindenkinek csak ajánlani tudom. A házigazdák mindent megtesznek azért, hogy vendégeik jól érezzék magukat.

100%


3 years ago

Családias, barátságos fogadtatás várt bennünket a késői érkezésünk ellenére is. Köszönjük a finom, bőséges, változatos, különleges ételeket, a kedves vendéglátást, a figyelmességet. Örülünk, hogy a Muzsikás Vendégházat választottuk, nagyon jól éreztük itt magunkat. Felejthetetlen emlék marad számunkra ez az egy hét, visszavágyunk Erdélybe!

100%


3 years ago

Gyönyörű környezet, első osztályú ellátás.

100%


3 years ago

Fantasztikus vendéglátó a háziasszony,szívvel-lélekkel csinálja a nyaraltatást,mindent elkövet,hogy a vendégei kedvében járjon,szinte minden napra kitalál valami meglepetést. mindenkinek jó szívvel ajánlom ,a főztjei isteniek. ha tehetjük még visszamegyünk hozzájuk. köszönünk mindent Juditnak és családjának.

100%


3 years ago

Szeretetteljes, családi légkör, humorral, rendezvénnyel tarkítva, mindent a vendégek ellátásáért mind elhelyezésben, mind kiszolgálásban. Felülmúlhatatlan vendéglátás, mely szívből jön és nem a pénzről szól. Hosszú évek óta járom Erdélyt, de ilyen szeretetben, ellátásban soha nem volt részem. Csak köszönettel tartozunk vendéglátóinknak, akik mindent megtesznek azért, hogy az Erdélybe látogató visszatérjen, és nem csak a látnivalókért hanem a vendégszeretetért, bár ez nem is megfelelő kifejezés, mert itt mindenki otthon érzi magát. Az év kiemelkedő vendéglátói címet adományozzuk Nekik.

100%


3 years ago

Minden képzeletet felülmúló ellátás. Ínycsiklandó ételek, bőségesen tálalva. Amennyiben az étel nem felelt meg lányunk diétájának, külön főztek neki. Az esték jó kedvvel, vidáman teltek, amiből a kitűnő humorral megáldott háziak is kivették a részüket. A vendéglátók mindenre odafigyelnek, kedvesek, készségesek. Az újonnan érkezett vendégeknek táncos, verses műsorral is kedveskednek. Annyira jól érezte magát az egész család, hogy egybehangzóan megszavaztuk: VISSZATÉRÜNK JUDITÉKHOZ!!!!

Olyat nagyítóval sem találhattunk!

100%


3 years ago

A házigazdák vendégszeretete, csodálatos helyi (Erdélyi) ételkülönlegességek, a finom pálinkák, a jó sörök, az esti barátias beszélgetések, a házigazda (Áron) huncut székely viccei, az Erdélyi folklór meglepetés est tánccal, élő zenével.

Nincs ilyen!

100%


3 years ago

 

97%


3 years ago

Nagyon kedves, igazi székely vendéglátók. Csendes, nyugodt környezet, családoknak ajánlom.

100%


3 years ago

Csodás napokat töltöttünk Farkaslakán, mondhatni,a legjobb választás volt. 100 km-es körzetben nagyon sok szép látnivaló van. Köszönjük a családias hangulatot, a barátságos, közvetlen vendégszeretetet az egész családnak. A ház asszonya Judit,aki vendéglátásból *10-est érdemel, kitűnő ételekkel, házi kenyérrel, kaláccsal, lekvárokkal,sajtokkal,házi tejjel kényeztetett bennünket. Mindenkinek szívből ajánlom.Különösen azoknak, akik unják már a szállodák egyhangúságát,akik egy vidéki székely család életébe szeretnének bepillantást nyerni és ezzel együtt maximális vendégszeretetüket élvezni.

100%


3 years ago

Fejedelmi módon lettünk megvendégelve. Nagyon barátságos vendéglátók, kedves meglepetésként ért bennünket a muzsikás fogadtatás. Friss háznál sütött kenyér volt minden nap és igény szerint házias ételeket kaptunk. Felsorolni is nehéz lenne a sokféle finom csemegét. Családias, közvetlen igazi barátságos szállás.

100%


4 years ago

Maximálisan meg voltunk elégedve mindennel. A házigazdák vendégszeretőek, minden kívánságunkat lesték. A menü bőséges volt, melyet a helyi specialitásokból állítottak össze. Szívélyesen és napra készen tájékoztattak a helyi viszonyokról, látványosságokról Családias hangulatot varázsoltak esténként.

100%


4 years ago

Kedvesek, figyelmesek, jó konyha.

97%


4 years ago

Tiszta, családias, vendégszerető pihenésre tökéletesen megfelelő . A szállásadók igazi székely finomságokkal látnak vendégűl.

100%


4 years ago

Maximálisan meg voltunk elégedve. A háziak kedvesek, az ellátás bőséges és nagyon finom.

100%


4 years ago

Segítőkész, kedves vendéglátók, finom ételek, hangulatos esték, ízes beszélgetésekkel.

80%


5 years ago

Kellemes környezet, közvetlen hangulat, kedves vendéglátók.

Nehéz volt megtalálni a vendégházat, a helyiek sem ismerik, nem tudtak egyértelmű útbaigazítást adni.

60%

Policies

Typeguesthouse
Sleeps7 (3 rooms, 2 bathrooms)
Operating periodopen throughout the year
Petsare allowed
Room servicedaily room service
Spoken languagesHungarian, Romanian
Reservation

Booking is possible only with half-board.

PaymentNo booking deposit required!
The reservation does not require any deposit or debit/credit card, so it can be cancelled anytime!
Whole amount should be paid to the owner on the spot.
Payments methodsCash
CurrenciesHUF, RON, EUR

Facilities

 • Free internet
 • Private parking
 • Garden, courtyard or green zone
 • Fully equipped kitchen
 • 24-hour reception or key storage
 • TV in the rooms or the lounge
 • DVD players in the rooms or lounges
 • Towels and linen change
 • Central heating
 • Bbq
 • Live music

Book this accommodation!

 • With best price guarantee
  Best possible price confirmed by the owner of Muzsikás Guesthouse Lupeni. We save you money and time. Book here!
 • No booking deposit
  Book Muzsikás Guesthouse Lupeni without booking desposit! Peace of mind with free cancellation.
 • Without booking fee
  Booking your accommodation with us is free of charge, there are no hidden fees. You only pay the accommodation rate directly to the owner.
 • Directly through the owner
  Your booking request is being answered direclty by the owner of the Muzsikás Guesthouse Lupeni!
What do you think about Travelminit?HateDislikeNeutralLikeLove