Szállásfoglalási előleg fizetése, Románia

Fizess szállásfoglalási előleget most a Travelminitnek egy tetszőleges időpontra, bárhová Romániában, és döntsd el később, mikor és hová utazol 2020-ban vagy 2021-ben!

A Travelminit piacvezető utazási iroda Romániában a tichet/card de vacanță elfogadásában. Kínálatából 3972 szálláshely foglalható online az itt kifizetett előleggel, mindenféle típusból, Románia bármely szegletében. További információk a Travelminitről és 40 fős csapatáról itt. A 2013-ban alapított Travelminit International SRL-nek 2019-ben 13 millió eurós forgalma volt, online platformján mintegy 620.000 vendégéjszakát foglaltak a kínálatában található 8623 szálláshelyre. Utazási irodaként már több mint 95.000 vendég voucher de vacanță fizetését kezelte. A cég a Szallas.hu Zrt csoporthoz tartozik, amely Közép-Kelet-Európa legnagyobb helyi online szállásközvetítője (kiterjesztett operációval Románia, Magyarország, Csehország, Szlovákia, Lengyelország és Horvátország piacain). További információkkal készséggel állunk rendelkezésedre elérhetőségeinken.

A 2020. június 15-ig előleget befizetők a promóciós szállásokat ezen az oldalon találják.

1. lépés: Romániai szállásfoglalásra szóló előlegfizetéshez töltsd ki az alábbi űrlapot!


lej
Számla kiállításához kérjük, add meg az alábbi adataidat! Amennyiben tichet/card de vacanță a fizetőeszköz, a birtokosuk adataira van szükség.A megrendelés elküldésével megerősíted, hogy elolvastad és megértetted a személyes adatok kezelésére vonatkozó információkat.


2. lépés: Az űrlap elküldése után e-mailben küldjük az előleg befizetésére vonatkozó információkat. Tichet de vacanță fizetés esetén, kérésre futárt küldünk a csomagért.

3. lépés: Amint a befizetés megtörtént, e-mailben küldjük neked a számlát, valamint az előleg felhasználására vonatkozó további információkat.

4. lépés: Ha már tudod, hová és mikor szeretnél utazni, foglald le a kiválasztott szállást a travelminit.hu oldalon, majd a fizetésnél jelezd, hogy az előlegből szeretnéd rendezni.

5. lépés: Ha a fenti listában szereplő promóciós szállást foglaltál, a kedvezmény érvényesítéséhez küldj egy e-mailt az info@travelminit.hu címre.

* Kötelező mezők